56 m2 işyeri icradan satılıktır

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Mersin 8.İcra Dairesi tarafından Akdeniz’de 56 m2 işyeri icradan satılıktır.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO’LU TAŞINMAZIN
Tapu kaydı: Mersin İli,Akdeniz İlçesi,İhsaniye Mah.10109 ada, 13 parselde kayıtlı, 452,00 m2 yüzölçümlü arsa niteliğinde, 1620/45200 arsa paylı, 1.kat 2 nolu bağımsız bölüm Mesken niteliğinde tapuda kayıtlı taşınmaz, Malik Ayten Ulaşma adına kayıtlı hissesi TAM dır.

Taşınmazın Özellikleri: Taşınmaz B+Z+4 katlı, bodrum katında ortak alanlar, zemin katında 2 dükkan ortak alanlar ve depolar, her katta 4 daire olmak üzere, toplam 18 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. Apartmanın giriş kapısı fotoselli otomatik kapıdır. BinanIN giriş kısmındaki merdiven duvarları yarıya kadar ve giriş kısmı döşemesi seramik kaplama, merdiven korkulukları alüminyum doğrama, merdiven basamakları seramik kaplama merdiven kovası sıvalı ve boyalıdır. Binanın güney cephesi alüminyum giydirme cephe ve batı cephesi bitişik nizamdır. Bina asansörlüdür. Bina 5-6 yıllık binadır. 1. kat 2 nolu daire güney cepheli, 1 oda, salon, mutfak, WC+duş, balkon ve diğer müştemilatlardan ibarettir. Salon ile odanın arası açılarak kullanılmaktadır. Meskenin duvarları alçı sıva saten boya, iç kapılar mobilya kapı,ön pencere doğraması alüminyum giydirme cephe, odaların zemin döşeme kaplaması parke kaplama, ıslak mahallerin duvarı ve döşemesi seramik kaplama, mutfak dolapları mevcut, tavanda asma tavan yapılı,giriş kapısı çelik panel kapıdır. 

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/817291/emlak/is-yeri-ve-ticari-isletme/mersin-akdenizde-56-m%C2%B2-isyeri-icradan-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor