6 MAÇTIR YENİLMEYEN DEMİRSPOR VE VOLKAN ŞEN GERÇEĞİ

Adana Demirspor sahasında grubun diri takımlarından Keçiörengücü’nü 2 güzel golle yenerek iddiasını sürdürdü ve taraftarını mutlu etti.

Milli maç nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirdiği gözlenen Demirspor ligde en az gol yiyen takımlarından Keçiörengücü karşısında maç boyunca üstün oyun sergiledi, ancak çok gol kaçırdı.

Kaleci Zubaş’a çok görev düşmedi. Her maçta aynı performansla oynayan Rassoul, Tayyip ve Kaan rakip hücumlarını rahat engellediler. 9 golü bulunan Hasan Kılıç’ın özellikle ilk yarıda savunmaya dönük oynaması, Kaan Kanak, eski maçlarda hücuma destek olarak orta yapardı. Keçiören karşısında bunları göremedik.

Kaptan Gökhan İnler, doğru paslarla hatasız oynadı. İleride yalnız kalan Dibba 26.dakikada akılcı gol attı. Ancak kafasını kaldırmayan ve bencil davranan Dibba 3-4 net gol kaçırdı.

Ayrıca Sinan’ın direkten dönen şutun yanı sıra yeteri kadar gol yollarında rahat davrandı. Emircan, Hasan, Sinan, daha sonra oyuna giren Yunus Akgün ve Ezeh’te gol yollarında hovardaca davranarak tepki çektiler.

Oyuna uzatma dakikalarında alınan çabuk adam geçmesiyle bilinen, ayrıca küstürülen Volkan Şen, Demirspor’un ikinci golünü atarak kendine önem vermeyen Başkan Murat Sancak ile Teknik Direktör Samet Aybaba’ya “BEN OYUNA SON 4 DAKİKADA ALINACAK OYUNCU DEĞİLİM” mesajını verdi.

Mavi-Lacivertli yönetici ve Samet Aybaba golcü oyuncu Mehmet Akyüz’ü kazanmak, sorunlarını dinlemek, daha verimli hale getirmeyi düşünmek yerine “YOLLARI AYIRDIK” açıklamaları vefasızlık olarak değerlendirildi.

Demirspor kalan 6 maça final havasında çıkmalı.

En önemlisi gol yollarında beceriksizliğe çözüm bulması.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor