96 m2 2+1 daire icradan satılıktır

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Mersin 2.İcra Dairesi tarafından Mezitli’de 96 m2 2+1 daire icradan satılıktır.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
TAŞINMAZIN ÖZELLİKLERİ : Mersin İli, Mezitli İlçesi, Tece Mah. 11373 Ada, 6 Parsel, 7. Kat 14 Nolu Bağ. Bölüm sayılı taşınmaz satışa çıkartılmıştır. Satışa konu yer 141/2214 arsa paylı yedinci kat 14 nolu bağımsız bölüm MESKEN vasfında kuzey, güney ve doğu cephelidir. Konu yer binanın yedinci katında asansör çıkışına göre sol kol tarafında kalan bağımsız bölümdür. Meskenin zemininde yapılan incelemede, onaylı mimari proje ile konum ve alan olarak uyumlu olduğu tespit edilmiştir. Mesken ; salon, mutfak, 2 oda, antre, hol, banyo, wc + lavabo, ebeveyn duş alanı ve iki adet balkondan oluşmaktadır. Mesken net ; 96,40 m2 ve brüt ; 108,00 m2 kullanım alanlıdır. Meskenin giriş kapısı çelik kapı olup iç kapıları amerikan kapıdır. Pencereler pvc’dir. Antre ve mutfak kısmı zemini seramik ile kaplı diğer tüm odaların zemini parke ile kaplıdır. Meskenin duvar ve tavanları sıvalı ve üzeri boyalı duvarları kısmen de duvar kağıdı ile kaplıdır. Mutfak alanında tezgah altı ve üstü dolaplar mevcuttur.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/817293/emlak/konut/mersin-mezitlide-96-m%C2%B2-2-1-daire-icradan-satiliktir-

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor