966,24 m2 arsa mahkemeden satılıktır

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Erdemli (Sulh Hukuk Mah.) Satış Memurluğu tarafından Mersin Erdemli’de imarlı 966,24 m2 arsa mahkemeden satılıktır.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO’LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Satışa konu taşınmaz tapuda Mersin ili Erdemli ilçesi Arpaçbahşiş mahallesi, Saz mevkii, 286 ada 7 parsel sayılı 966,24 m2 arsa vasfında kayıtlı taşınmazdır. Taşınmazın bulunduğu bölge tüm belediye hizmetlerinden faydalanmakta olup; elektrik, yol ve su sorunu bulunmamaktadır. (Hizmetlerin tamamı satışa konu parsele çok yakın konumdadır.) Taşınmazın bulunduğu bölgeye ulaşım özel araçlarla ve toplu taşıma araçlarıyla rahatlıkla sağlanabilmektedir. Ancak; satışa konu taşınmazın imar durumunda görülen yollar fiiliyatta henüz açık değildir. Satışa konu taşınmaz orta-üst gelir seviyesinde hane halkının ikamet etmekte olduğu bölgede konumlanmış vaziyettedir.Kıyı şeridine yakın konumda olan satışa konu taşınmazın etrafında ekili veya boş arsaların yanı sıra tek bloklu yapılar ve site içinde çok bloklu yazlık tatil siteleri de bulunmaktadır. Yakın çevresinde; Mersin Erdemli Otelcilik ve Turizmcilik Meslek Lisesi, ulusal marketler ve esnaf dükkanları bulunmaktadır. Bölgede yapılaşma hızı düşük olmakla birlikte şehrin gelişme yönünde bulunmaktadır.Satışa konu taşınmaz; Gazi Mustafa Kemal Bulvarının 325 metre güneyinde, kıyı şeridinin ise 445 metre kuzeyinde konumlanmış vaziyettedir.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/882673/emlak/arsa/mersin-erdemlide-imarli-966-24-m%C2%B2-arsa-mahkemeden-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor