ADANA DEMİRSPOR LİGE DÖNDÜ

Adana Demirspor, Ziraat Türkiye Kupası ilk 16 maçında deplasmanda karşılaştığı Aytemiz Alanyaspor’a penaltı atışları sonucu yenilerek kupadan elendi.

Başta sona birbirine denk takımların mücadelesi şeklinde geçen karşılaşma oldukça çekişmeli ve zevkli geçti.

Aytemiz Alanyaspor Wilson Eduardo ile öne geçmesine rağmen Adana Demirspor Erhun Öztümer ile karşılık verdi. Maçın normal süresi 1-1 sona erdi.

Uzatmalarda Aytemiz Alanyaspor yakaladığı pozisyonları cömertçe harcadı. 106.dakikada da Efkan’ın ayağından bir de penaltıdan yararlanamadı.

Uzatmaların ikinci bölümü takımlar birbirlerini kontrol etti ve maç penaltı atışlarına gitti.

Penaltı atışlarında Aytemiz Alanyaspor kullandığı 5 atıştan dördünü gole çevirdi. Alanyaspor’un penaltıcıları Wilson Eduardo, Candelas, Emrah Akbaba ve Novais topu filelere gönderirken, Milinoviç penaltıyı kaçırdı.

Adana Demrispor’un penaltıcılarından Assombalonga ile Gökhan İnler penaltıyı gole çevirdi. Semih Güler ve Vargas penaltıyı değerlendiremediler.

Burada ben Adana Demirspor’un kalecisi Vedat’ı tebrik ediyorum.

Takımı adına çok başarılı kurtarışlar yapan ve uzatmaların ilk bölümünde Efkan’ın penaltısını zor durumda olmasına rağmen iyi refleksle önledi.

Penaltı atışlarında da Milinoviç’in penaltısını kurtardı.

Muriç’in yedeği durumunda olan Vedat’ın kendisini ne kadar formda tuttuğunu ve şans verildiğinde ne kadar başarılı olduğunu da Teknik Direktör Vincenzo Montella’ya göstermiş oldu.

Şimdi Adana Demirspor kendini lige vermeli ve Pazartesi günü oynayacağı Beşiktaş maçına odaklanmalıdır.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor