Akdeniz’de 3 katlı bina mahkemeden satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Mersin 4.(Sulh Hukuk Mahkemesi) Satış Memurluğu tarafından Akdeniz’de 460 m2 bina ve 3 katlı bina mahkemeden satılıktır.

Satışa konu taşınmaz Mersin İli, Akdeniz İlçesi, Adanalıoğlu Mah. 174 Ada, 4 Parsel,Söz konusu parsel Mülga Adanalıoğlu Belediye Meclisinin 05.12.2005 tarih 35 sayılı kararı ile onaylanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği ile Bitişik Nizam 3 Kat (B-3) Merkezi İş alanı olarak planlamıştır. Dava konusu ana taşınmaz parsel üzerinde zemin+2 normal kattan müteşekkil 3 katlı bir bina bulunmaktadır. Betonarme karkas tarzında inşa edilen binanın zemin katında 1 dükkân ve 2 daire, 1.normal katında 2 daire ve 2.normal katında 1 adet daire olmak üzere; toplam 1 dükkân 6 daire mevcuttur. Bina dış cephesi sıvalı ve boyalı olup, dış kapısı demir doğramadır. Bina girişi, merdiven ve sahanlıklar mermer kaplama olup, demir korkulukludur. Ana taşınmaz parsel içerisinde 3 katlı binanın doğu tarafında, girişi demir kayar kapılı, etrafı ihata duvarı ile çevrilmiş ve çelik profil üstü galvanizli sac örtülü sundurma İle garaj alanı oluşturulmuş bahçe bulunmaktadır. Müdürlüğü binasına 13 km mesafede konumludur. Ulaşımı ve alt yapısı sorunsuz olan semtin kamu hizmetlerinden istifadesi tamdır. Her türlü altyapı hizmeti belediye tarafından karşılanmaktadır. Sosyal donatı alanları yeterli seviyededir. Bölgeden kentin diğer bölgelerine ulaşım toplu taşıma araçlarıyla düzenli ve sürekli olarak sağlanmaktadır. Taşınmazın Keşif tarihi itibariyle Toplam değerinin 1.688.000,00 TL olacağı bilirkişi marifetiyle tespit edilmiş ve bu haliyle satışa sunulmuştur.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1022287/emlak-bina-apartman-mersin-akdenizde-460-m2-bina-3-katli-bina-mahkemeden-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor