Daire icradan satılıktır

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Mersin 2.İcra Dairesi tarafından Mersin Akdeniz’de 110 m2 3+1 daire icradan satılıktır.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
TAŞINMAZIN ÖZELLİKLERİ: Mersin İli, Akdeniz İlçesi, İhsaniye Mah. 777 Ada, 709 Parsel, 2. Kat 3 Nolu Bağ. Bölüm satışa çıkartılmıştır. Kıymet takdirine konu 140/395 arsa paylı 2.Kat (3) no.lu bağımsız bölüm, MESKEN vasfında olup, kuzey, güney ve doğu cephelidir. Binanın her katında 1 er mesken bulunduğundan, konu bağımsız bölüm binanın 2.inci katına bulunmaktadır. Zeminde ve Onaylı mimari proje üzerinde yapılan incelemede rapora konu 3 no.lu bağımsız bölümün yerinin konum ve alan olarak uyumlu olduğu, projesi ile uyumlu olduğu tespit edilmiştir. Mesken, salon, 3oda, mutfak, antre, banyo, wc ve 2 adet balkondan ibarettir. Kat irtifakına esas onaylı mimari proje üzerinde yapılan tespitte, brüt inşaat alanı 140,00 m2 olup net inşaat alanı 110,00m2.(merdiven dairesi+duvar payı hariçdir. Meskenin giriş kapısı çelik kapı olup iç kapıları amerikan kapıdır. Pencereler pvc’dir. Antre ve mutfağın zemini seramik ile diğer tüm odaların zemini parke ile kaplıdır. Meskenin duvar ve tavanları sıvalı ve üzeri boyalıdır. Her odada asma tavan vardır. Mutfak alanında tezgah altı ve üstü dolaplar mevcuttur. Banyonun ve wc’nin zemini ve duvarları tavana kadar seramik ile kaplıdır. Banyoda klozet mevcut olup duşakabin bulunmamaktadır. Keşif anında yerinde yapılan tespitte, mutfak önünde bulunan balkonun tamamen duvar ile örülerek mutfağın içine katıldığı, ayrıca kuzeydoğu cephedeki yatak odasının önüne isabet eden kuzeydeki balkonun da duvar ile çevrilerek odanın İçine katıldığı görülmüştür. 

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/794196/emlak/konut/mersin-akdenizde-110-m%C2%B2-3-1-daire-icradan-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor