DEMÄ°RSPOR 3 PUANI YUNUS AKGÃœN MÄ°LLÄ° TAKIMI KAZANDI

Süper ligin 30. Haftasında Adana Demirspor, saha ve seyircisi önünde grubun güçlü ekibi Medipol Basaksehir’i 2-1 yenerek puanını 48’e çıkartarak ilk 3 için iddiasını sürdürdü.

Son 3 haftada Anralyaspor, Malatyaspor ve Sivasspor karşılaşmalarında kazanamayan Mavi-Şimsekler Başaksehir karşısında her iki yarıda çok koşarak, kanatlari kullanarak, rakip kaleyi sürekli rahatsız ederek haklı galibiyet elde ederek taraftarını mutlu etti.

Demirspor 38.dakikada Vargas’in kullandığı köşe atışına yükselen Samet Akaydın’ın kafa vurdu. Top kaleci Volkan Babacan’dan döndü. Topu izleyen Tayyip Talha sezon boyunca ilk golünü attı. Devre Mavi-Lacivertli ekibin 1-0 üstünlüğüyle kapandı..

Karşılaşmanın 2. yarısında her iki takımın hucum oyununu tercih etmeleri taraftarlarca beğeniyle karşılandı.

48. dakikada BasakÅŸehir’in iyilerinden Aleksic, Tolga CiÄŸerciÄŸini ortasını izleyerek Kaleci Muriç ve savunmanın hatasından yararlanarak durumu eÅŸitledi.

Demirspor’un basarili oyuncusu Bjarnason takımının ikinci, kendinin 5. golunu atarak 3 puan kazanılmasını saÄŸladı.

Karsılasmada Vargas’in bir sutu direkten döndü. Hakem YaÅŸar Kemal UÄŸurlu, Yunus Akgün’ün 2 oyuncu tarafından ceza sahasında  düşürülmesi ve kesin penaltı olan pozisyonu görmezden geldi.

Balotelli çok istediği İtalya milli takıma çağrılmayısı moral ve motivasyonunu bozdu

Demirspor’a geldiÄŸi günden bu yana her maçta üstün performansla oynayan 8 gol ve 10’u aÅŸkın asistle taraftarlarin en çok beÄŸendiÄŸi Yunus Akgün, haklı olarak Milli takıma çaÄŸrılması kentte sevinçle karşılandı.

Nezaketli ve saygılı bulduÄŸumuz Yunus Akgun, (A) milli takıma cagrılmasının sadece kendi baÅŸarısı olmadığını belirterek, kendine her maçta ÅŸans veren Montella, Baskan Murat Sancak, takim arkadaÅŸları  ve taraftara teÅŸekkür etti.

Demirspor’da sezon sonunu beklemeden sözleÅŸmeleri fesh edilen Kaleci Ferhat Kaplan, Kaan Kanak ve Tarık Çamdal ayrılıkları dikkati çekti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor