DEMİRSPOR İKİNCİ GOLÜ BULAMAYINCA 1 PUANLA YETİNDİ

Süper Lig’in 21.haftasında Adana Demirspor saha ve seyircisi önünde Yukatel Kayserispor’la 1-1 berabere kalarak puanını 34’e çıkardı.

Demirspor, sakat olan Rassoul ve Kaan Kanak, kart cezalısı Svensson ile Stambouli, Afrika Kupası için ülkesinde bulunan Simon Deli ve korana olan Balotelli’den yoksun çıkktı. Bu nedenle Teknik Direktör Montella takım kurmakta zorlandı.

Son haftaların 2 başarılı takımı Demirspor ile Kayserispor savunmu ağırlı oyun yerine, sürekli gol arayarak oyunu çirkinleştirmeden, hücum futbolunu tercih etmeleri nedeniyle seyirciler keyifli, heyecanlı futbol izlediler.

Türkiye’de tüm liglerde karşılaşmanın 6.dakikasında geçen hafta trafik kazasında yaşamını kaybeden Ahmet Çalık için saygı duruşunda bulundular.

Mavi-Şimşekli taraftarlar futbolun beyefendisini sahaya karanfil atarak sevgi ve saygılarını gösterdiler.

Mavi-Lacivertli ekip 26.dakikada Belhanda’nın pasıyla buluşan Assombalonga’nın ceza sahası dışından sert şutu savunmaya çarparak filelerle buluştu. Haftalardır suskun olan Assombalonga ligde 6.golünü attı.

Bu sıralarda çok gol pozisyonuna giren, son vuruşlarda beceriksiz davranan, rakip kaleye 12 şut çeken Kayserispor’un başarılı savunma ve özellikle kaleci Lung’u geçemeyerek ikinci golü bulamayarak 1 puana razı oldular.

Deneyimli teknik direktör Hikmet Karaman, Demirspor’u iyi analiz ederek tüm önlemleri almış..

Kayserispr’un tek golünü  87.dakikada birazda savunmanın hatasından yararlanan Mane attı.

Kayserispor’un hakkını teslem etmek gerekir. İyi ekip oludğunu gösterdiler.

Bir de ikinci yarıda Kayserispor’un ataklarını bir nevi tek başına geçiştiren kaleci Muric 3-4 mutlak golü kurtararak takımının 1 puan almasında önemli katkı sağladı.

Dileğimiz, sakat, hasta ve cezalı futbolcuların Salı günü deplasmanad yapacakları zorlu Konyaspor maçında forma giymeleridir.

Bir de gereksiz, rahat kartg ören oyuncuları uyarmak gerektiği kanısındayım.

Eksiklikten dolayı Bjernason Kayserispor maçında 3 mevkide oynamak zorunda kaldı.

Ligde kolay maç yok…

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor