DEMİRSPOR, SHKODRAN MUSTAFİ İLE GÖRÜŞÜYOR

Adana Demirspor, bir başka dünyaca ünlü savunmacı Shkodran Mustafi’yi kadrosuna katmak için girişimlere başladığı bildirildi.

Mario Balotelli, Svensson, Assamlonga, Akintola ve Belhanda gibi transferlerle adından söz ettiren Mavi-Lacivertliler, dünyaca ünlü savunmacı Shkodran Mustafi’yi kadrosuna katmaki çin kolları sıvadı. Edinilen bilgilere göre, Adana Demirspor, savunmanın göbeğine bir yıldız getirmek üzere. Mavi-Lacivertliler’in hedefindeki isim Shkodran Mustafi. Arsenal’dan ayrıldıktan sonra Schalke 04’e giden ve sezon sonunda biten sözleşmesini yenilemeyen yıldız stoperin bonservisi elinde. Arnavut asıllı Alman futbolcunun menajeriyle yapılan ilk görüşmenin son derece olumlu geçtiği ifade edilirken, transferin kısa sürede netlik kazanması bekleniyor.

Başkan Murat Sancak ta kombinelerle ilgili yaptığı açıklamada, “Adana Demirspor taraftarı kombine alanla, kesinlikle daha yüksek fiyata, hatta aynı fiyata devretme hakkı olmayacaktır. Hedefimiz stadın yüzde 85’ini kombineli satmak. Şu ana kadar satılan kombinelerden mutluyum. Ama daha istediğimiz rakama ulaşamadık. İnşallah ligler başlayana kadar istediğimiz hedefe ulaşacağız” diye konuştu. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor