DEMİRSPOR YAKIŞMAYAN YENİLGİYLE FIRSAT KAÇIRDI

Adana Demirspor süper ligin 28. haftasinda deplasmanda Özgür Kablo Yeni Malatyaspor’a 1-0 yenilerek taraftarların tepkisini gördü.

Karşılasma öncesinde futbol otoriteleri Demirspor’u favori göstererek farklı kazanacaklarına açıklıyorlardı.

Ne varki evdeki hesap çarşıya uymadı…3 teknik direktör deÄŸiÅŸtiren, ekonomik sıkıntı yaÅŸayan,17 maçtır kazanamayan, kenti terk eden futbolcuları bulunan, hepsinden öte umutları kalmayan Malatyaspor, yerine, 90 dakika dise dis mücadele eden, kosan, cok adamla savunma yaparak oyunu cirkinlestirmeyen, sürekli rakip kalede gol arayan, kanatlari kullanan taÅŸ gibi bir ekip görünümü verdi.

Kazanmak için tüm güçlerini sergileyen Malatyaspor, Svenson ve savunmanın hatasından yararlanan Mounir 77. Dakikada 17 hafta sonrasında takımına 3 puan kazandıran golü attı. Mustafa’nin bir sutuda direkten döndü.

Demirspor’a gelince süper ligde Trabzon’dan sonra en kaliteli oyunculara sahip oldugu, Avrupa kupalarina katılmayı hak ettikleri anlatılıyordu. Ne yazik ki Malatya maçında, Balotelli’nin 2 metreden kaçırdığı gol basta olmak üzere, Vargas, Kaan, Yunus ve Bjerson’un cömertce goller kaçırmamalı, dağınık oyunları büyük eleÅŸtirilere neden oldu.

Büyük takımlara kök sökturen Mavi-Lacivertli futbolcular kendilerin yakışmayan sonuçla ilk 2 icin buyuk fırsat kaçırdılar.

Basarilı bulduğumuz Montella gec oyuncu değiştirdi.

Kaleci Muric ile Malatyaspor kalecisi Sertaç iyi yer tutarak golleri engellediler.

 Gaziantepspor’a 2 gol atan Asambalonga direkt 11 de olmalıydı. Montella maç sonrasında yaptığı açıklamada hafta boyunca maçın zor geçeceÄŸini anlattığını, kızgın ve üzgün olduÄŸunu anlattı.

Malatyaspor’da ilk maçına çıkan Cihat Arslan futbolculara taktik yerine aileleri, cocuklari, kenti düşünerek itibarlı futbol oynamaları öğütledigini duygusal davranışın futbolcularında olumlu sonuç verdiÄŸini söyledi.

Umarım, yönetici ve teknik kadronun beklenmedik, hesapta olmayan yenilgiden dersler cıkarmalarıdır.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor