DEVA Partisi’nden öğrencilere tablet

Evinde bilgisayarı bulunmadığı için uzaktan eğitim sistemi EBA’ya giremeyen öğrencilere, bir yardım da  DEVA Partisi Seyhan İlçe Başkanlığı’ndan geldi. Eğitim, Sağlık, Sosyal İşler ve Dış İlişkiler Başkanı Necati Ulaştırıcı, bizzat tespit ettiği ihtiyaç sahibi öğrencilere, tabletlerini evlerine kadar giderek, kendi eliyle teslim etti.

 (HABER MERKEZİ) – DEVA Partisi Seyhan İlçe Başkanlığı, ‘Eğitime destek kampanyası’ çerçevesinde, uzaktan eğitime erişim zorluğu yaşayan ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet bilgisayar hediye etti. Eğitim, Sağlık, Sosyal İşler ve Dış İlişkiler Başkanı Necati Ulaştırıcı, bizzat tespit ettiği ihtiyaç sahibi öğrencilere, tabletlerini evlerine kadar giderek, kendi eliyle teslim etti.

‘’EĞİTİME DESTEĞİ ÖNEMSİYORUZ’’

Eğitime yönelik desteklerinin devam edeceğini belirten Başkan Ulaştırıcı, ‘’Bu süreçte tablet bilgisayarlara ekmek ve su gibi ihtiyaç var. Bu çocuklar hepimizin çocukları, yarınlarımız. Onun için eğitime yapılan her türlü yatırım insana yapılmış yatırımdır. Hiçbir çocuğun eğitimden mahsur kalmamasını istemiyoruz. Bu yüzden  eğitime desteği çok önemsiyoruz’’ ifadelerini kullandı.

‘’ÜZERİMİZE DÜŞENİ HER ZAMAN YAPACAĞIZ’’

Ulaştırıcı, şunları kaydetti;  ‘’Kendi düzeyimizde mutlaka eğitimin yanında, hatta içerisinde yer almak zorunda olduğumuzu içselleştirdik. Eğitim ve öğretimin eksiksiz yerine getirilmesi için her türlü çalışmayı yapmaya devam ediyoruz. Geleceğimize yön verecek en büyük etkenin eğitim olduğuna inanıyoruz. Nitelikli, eğitim almış, çevresini, ülkesini ve dünyayı takip eden, yabancı dil bilen teknoloji takip eden kaliteli bireyler yetiştirmek için üzerimize düşeni yapmaya hazırız.’’

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor