Emre Gönlüşen kabri başında anıldı

TuruncuBeyazDer ve beINSPORTS-TR tarafından organize edilen törenle Emre Gönlüşen, Adanaspor taraftarları tarafından Kabasakal Mezarlığı’ndaki kabri başında anıldı.

Adanaspor A.Ş., twitter hesabından yayınladığı mesajla Emre Gönlüşen’in vefatının 1.yılını andı. Turuncu-Beyazlılar’nı twitter hesabından yayınladığı mesajda, “Huzur içinde uyu Emilo, vefatının 1.yıldönümünde saygı ve sevgi ile anıyoruz Adana’nın Çocuğu Emre Gönlüşen” denildi.

Diğer sosyal medya hesaplarında da Emre Gönlüşen’in ölüm yıldönümü anıldı.

Varsayalim serhat, “Emre Gönlüşen’i geçen sene bugün kaybettik. Messi’de bugün Barca’ya veda ediyor. Mesis oynadı sen anlattın, biz de izledik abi.”

Adanacity, “Vefatının 1.yıldönümünde Adana’nın çocuğu Emre Gönlüşen’i saygı ve sevgi ile anıyoruz. Huzur içinde uyu, Emilo unutulmayacaksın.  Türk sporunun en değerli spikerlerindendi. Mekanı cennet olsun.”

Üniversiteli Turbeyler, “Seni asla unutmayacak Emilo. Vefatının 1.yıldönümünde Emer Gönlüşen’i sevgi, saygı ve rahmetle anıyoruz.”

Güzel Yapım, “Gönlü Şen Adam” Emre Gönlüşen Dijital Hatıra Bölümü çalışmamız yayında. Bu dijitar hatıra bölümünü Twitter hesabımız üzerinden indirip Instagram hesabınız üzerinden paylaşabilirsiniz.”

Ragnar Iothbrok, “Emre abiyi unutmak, Adanaspor’a Adana’ya ihanettir. Nur içinde yat güzel insan seni asla unutmayacağız.” (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor