Erdemli’de 74 m2 2+1 daire icradan satılık

İlan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, T.C.Erdemli (Sulh Hukuk Mahkemesi) Satış Memurluğu tarafından Mersin Erdemli’de 74 m2 2+1 daire icradan satılıktır.

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2022/37 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO’LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Mersin ili, Erdemli ilçesi, Merkez Mahallesi, Denizkenarı Mevkii, 103 Ada, 1 Parselde kayıtlı 9.238,00m² yüzölçümlü, ARSA nitelikli ana taşınmaz üzerinde kurulu kat irtifakına göre 12/936 arsa paylı Mesken nitelikli elbirliği halinde mülkiyete konu ERCİYES SİTESİ (C) Blok (2)inci Kat (17) numaralı bağımsız bölüm taşınmazdır. Tüm hisseler üzerinde 20.08.2010 tarih ve 13761 yevmiye numaralı işlem ile Erdemli Belediyesi lehine Belediye Gelirleri Kanununa Göre Kısıtlıdır. şerhi ile birlikte, Kömürlük eklentisi yer almaktadır. Taşınmaz yürürlükteki 1/1000 ölçekli uygulama imar planında Konut Alanı olarak ayrılmış olup; ayrık yapı nizamlı 5 kata imarlıdır. Taşınmaz tüm belediye hizmetlerinden faydalanmakta olup; elektrik, yol ve su sorunu bulunmamaktadır. Taşınmaza ulaşım özel araçlarla ve toplu taşıma vasıtalarıyla rahatlıkla sağlanabilmektedir. Taşınmaz orta-üst gelir grubunda hane halkının ikamet etmekte olduğu bölgede konumlanmış vaziyettedir. Her türlü sosyal ve kültürel aktivite alanlarına ulaşım rahatlıkla sağlanabilmektedir. Etrafında; yüksek katlı yapılaşma mevcuttur. Yakın çevresinde; Erdemli Halk Plajı, park alanları, sahil şeridi mevcuttur. Bağımsız bölüm taşınmazın içinde bulunduğu arsa zemini kuzeyde Erdemoğlu Bulvarına cepheli olup, güneyinde Halk Plajı bulunmaktadır.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1136200/emlak-konut-mersin-erdemlide-74-m2-2-1-daire-icradan-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor