Eren Yalçın’ın İlk Teklisi: “Kaybımız Büyük”

(HABER MERKEZİ)-15 yıldır müzik sektörünün içinde aktif yer alan, yorumu ve sahne performansıyla adından söz ettiren Eren Yalçın, ilk teklisi “Kaybımız Büyük” ile iddialı bir çıkış yakaladı.

Aslen Elazığ’lı olan Eren Yalçın, Adana Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü’nü bitirdikten sonra lisans eğitimini Konya Selçuk Üniversitesi Müzik Eğitimi Fakültesi’nde tamamladı. Müzikle iç içe geçen yaşamında eğitimci kimliğinin yanı sıra özellikle Adana ve çevresinde çeşitli mekanlarda sahne alan, etkinlik organizasyonlarında aranılan isim olan Eren Yalçın, müzik yolculuğunun ilk teklisi “Kaybımız Büyük” ile dijital platformlarda da yerini aldı.

Tüm Dijital Platformlarda

Söz ve müziği Ümit Köse’ye, aranjörlüğü Hakan Yelbiz’e ait, klibi yönetmen İlker Aküler tarafından çekilen “Kaybımız Büyük”, Siz Pr Medya ve Arı Pr Medya etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini alırken, şarkı usta yorumcu Hakan Altun tarafından da tam not aldı. Şarkının demosunu dinleyen Hakan Altun, “Bir anda bana benziyormuşsun gibi düşündüm ama sen benlikten çıkmış ‘sen’ olmuşsun kardeşim, hiç durma bu şarkıyı oku ve çıkar.” yorumunu yaparak teklinin hayata geçmesi için ilk kıvılcımı çakan isim oldu.

Sanat Akademisi Projesi

İlk teklinin heyecanını yaşayan Eren Yalçın, aynı zamanda eğitimci kimliği ile de atılımlar yaparak, müzik sektörüne yeni isimler kazandırmak için bir Sanat Akademisi projesi üzerinde de çalışmalarını sürdürüyor.

 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor