Final Okulları’nda Karne Heyecanı

ADANA (BÖLGE)-2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının ilk yarısını başarıyla tamamlayan Adana Final Okulları öğrencileri karnelerini aldı. Bu yıl ilk defa karne alan 1. Sınıf öğrencilerinin heyecanı ise görülmeye değerdi.

Bir dönem boyunca verilen emeklerin karşılığını alan öğrenciler karne heyecanını çeşitli etkinliklerle kutladılar. 3. ve 4. sınıf öğrencileri, Almanca öğretmenleri ile birlikte hazırlamış oldukları şarkıyı tüm okul ile birlikte coşkuyla seslendirerek arkadaşlarını tatile uğurladı. Diğer taraftan 1. sınıf öğrencileri “Okumak Özgürlüktür” sloganı ile okuma-yazmayı öğrenmenin sevincini hep birlikte gökyüzüne bıraktıkları rengarenk balonlarla kutladılar.

Adana Final Okulları Genel Müdürü M.Turhan Orhan, Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Hakan Caner Taş ve İlk- Ortaokul Müdürü Sibel Yolcu ile birlikte karne alan öğrencileri kutlayarak, çok başarılı, huzurlu, mutlu bir dönem geçirdiklerini, bunun bir ekip işi olduğunu söyleyerek : “Okul yönetimimiz, öğretmenlerimiz, personellerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz ile birlikte iş birliği ve uyum içerisinde çalıştık ve karşılığını aldık. Bundan sonra da bu özverili çalışmalarımızdan ve kurum kültürümüzden taviz vermeden aynı birliktelikle çalışmaya devam edeceğiz. Bu doğrultuda okulumuzda ‘Hem Yaşam Hem Sınav Başarısı’ kaçınılmazdır. Hepinize bol bol kitap okuyacağınız ve dinleneceğiniz bir tatil diliyorum”, diyerek konuşmasını tamamladı.

Hep bir ağızdan okunan İstiklal Marşı’nın ardından öğrenciler ellerinde karneler ile ailelerine koştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor