Görgülü: Sağlık için okullar güvenli

(HABER MERKEZİ)-Ziyapaşa ve İnfinity Eğitim Kurumları Kurucusu, AK Parti İl Yöneticilerinden eğitimci Melih Ömer Görgülü, koronavirüs ile korunma tedbirleri mücadelesinde eğitimin çok önemli olduğunun altını çizerek okulların sürekli açık kalması için herkesin elinden geleni yapması gerektiğini söyledi.

Melih Ömer Görgülü şu açıklamaları yaptı: “Okulların tümüyle açılmasına, karşı çıkan da çok,destekleyen de! Eğer istenilseydi, tam gün ve tüm sınıflarda, eğitime başlayabilecek noktaya gelinebilirdi.Her şeyin başı sağlık ama korumanın yolu da eğitimden geçiyor. En önemlisi de, korona ne ilk salgındı, ne de son salgın olacak.

Okulların açık kalması, çocuklarımızın ve ülkemizin geleceği açısından çok önemli. Eğitim demek, sadece Fizik, Matematik değil, yaşamın ta kendisidir. Okulları açık tutacak ortamı sağlamak milli bir görevdir.

Eğitim, yaşamın ta kendisi, öğretmenler de onun mimarıdır. Onları hafife almak, çocuklarımızı ve geleceği hafife almaktır. Öğretmenleri mutlu olmayan bir ülke, mutlu olamaz.

İçimizden herhangi bir genç, iyi bir eğitim alırsa, sadece kendisinin ve ailesinin değil, ülkenin ve dünyanın kaderini de değiştirebilir. İşte bu yüzden tüm gençlerimize, en iyi eğitim olanaklarını sunmalıyız” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor