Hırsızlık zanlısı yakalandı

ADANA (BÖLGE)-Adana’nın Seyhan ilçesi Koyuncu mahallesinde hırsızlık yaptığı belirlenen V.O. isimli şahıs çaldığı malzemeler ile birlikte yakalanarak gözaltın aalındı.

Adana Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Adana İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Seyhan İlçesi Koyuncu Mahallesinde ikamet eden S.U. isimli şahıs eski ve kullanmadığı işyerinin kapısının açılarak içeride bulunan çok sayıda malzemesinin hırsızlık amacıyla çalındığını beyan etmesi üzerine Jandarma Ekiplerince geniş çaplı araştırma yapılmıştır.

Yapılan araştırma neticesinde işyerine yakın bölgede bir aracın dolaştığı aracın V.O. isimli şahsa ait olduğu ve son olarak Seyhan-Havutlu Mahallesinde bulunan ve hurdacılık yapılan bir işyerinde bulunduğu tespit edilmiştir. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile birlikte hurdacılık yapılan işyerine gidildiğinde, hırsızlık olayına karışan araç ve araç sürücüsü çalınan malzemeler ile birlikte yakalanmış, olup, V.O. isimli şahıs adli makamların talimatı ile gözaltına alınmıştır.

Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması ve hırsızlık olaylarının önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor