İLK KEZ ÜÇTE 3 YAPAN DEMİRSPOR ZİRVEYE KOŞUYOR

Türkiye’nin iki tarihi ve köklü kulüplerinden Adana Demirspor-İstanbulspor karşılaşmasında sevinen taraf Mavi-Lacivertli ekip oldu.

Karşılaşmayı baştan sonuna kadar üstün sürdüren ve iyi mücadele eden Demirspor 4 haftadır görevde olan deneyimli Teknik Direktör Samet Aybaba ile Ümraniyespor ile berabere kaldı, ardından Bandırma, Samsun ve İstanbulspor’u 2-0’lık skorlarla yenmeyi başararak sezon başından bu yana ilk kez üçte 3 yaparak puanını 48’e yükseltti ve 3.sıraya yerleşti.

Mavi-Lacivertli futbolcuların tamamı öncelikle çok koştular, sahada basmadık yer bırakmadılar, pozisyon zenginliğiyle rakip kaleciyi çok rahatsız ettiler ve haklı galibiyet elde ederek haftanın takımı oldular.

Samet hoca ve yardımcıları kısa zaman içinde takımı iyi analiz etmişler. İdeal 11 ile çıktılar ve değişiklikler çok isabetliydi. Sahanın iyilerinden Sedat’ın ara pasıyla buluşan Dibba akıllı vuruşuyla 3.golünü attı.

Kaptan Gökhan ise orta alanda akıllı pas dağıtmanın yanı sıra sezon başından bu yana ilk golünü atarak beğeni topladı. Karşılaşmanın en ilginç tarafı çok ciddi antrenman yapan ve performanslarının zirvesinde olmaları gereken Dibba, Kaan Kanat ve Sinan’ın topsuz alanda, darbe almadan sakatlanmalarıydı.

Samet hoca bu durumu araştırmalı. Ya antrenman eksikliği, ya da aşırı yükleme bu gibi sakatlıklara neden olur kanısındayız. Ayrıca rahat ve gereksiz kart gören Ezeh, Kaan ile Süleyman’ın dikkati çekilmelidir.

Mavi-Lacivertli ekipte 10 golü bulunan Mehmet Akyüz direkten dönen bir pozisyonu bir de şutu vardı. Ayrıca Samet, Ezeh, Tayyip, Sinan, Hasan Kılıç gol kaçıran oyuncular oldular.

Grupta en fazla gol atan iddialı ekibi İstanbulspor başta Levent olmak üzere iyi bir takım olduklarını sergilediler ve centilmenliği elden bırakmadılar.

Hakem Erkan Özdamar ve yardımcıları iyi yönetim gösterdiler. Lider Giresunspor yenilgiler alıyor ve kan kaybediyor. Demirspor’un fırsatı iyi değerlendirmeli ve kalan tüm maçlarına final havasında çıkarak ilk 2 hedefini kovalamalıdır.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor