İNSANLIĞIMIZA BİRŞEYLER OLDU

Adam İmam Hatip Lisesi öğretmeni.. Adı Ercan Harmancı. Branşı beden eğitimi öğretmenliği.. Sporda kız öğrencilere şöyle bir bakış açısı varmış ve o bakış açısını da sosyal medyada paylaşmış.

 “Ya benim çok sapık duygularım var ya da şeytan onlara uğramıyor… Bir genç kızın vücut hatlarını gördükten sonra şeytan size üflemiyorsa ya erkekliğinizi ya da imanınızı kaybetmişsiniz demektir…” mesajını paylaştığı yer almıştı.

Böyle bir paylaşımda bulunmuş eğitimci!.. Hakkında soruşturma açılmış, meslekten ihraç edilmiş..

Sonra ne olduğunu merak eden var mı?

Mahkeme kararıyla görevine iade edilmiş…

…   …..    ….

ÖZGÜR BASIN

Size bir başka konu anlatalım..

Sayın Cumhursbaşkanımız ABD’ye gitti.. Başkan Tramp’la görüştü.. Alman gazeteci bu görüşmeyle ilgili yorumunda şu cümleyi kurdu;

“Erdoğan, kendine güvenen bir tavır sergilediTrump’ın övgülerinde de etkilenmedi. Amerikan Başkanı ‘Neredeyse ilk günden beri, uzun zamandır dostuz’ ve ‘Cumhurbaşkanının hayranıyım. Harika bir ilişkimiz var’ dedi. Burada kuyruğunu sallayan bir köpek gibiydi. Türkiye’nin Suriye’nin askeri operasyonu başlamada önce, Trump’ın bölgeden çekilmesinde olduğu gibi. Trump’ın Türk ekonomisini yaptırımlarla yerle bir etme tehdidi ise unutulmuştu.”

İşte hür basın bu.. Bir Alman gazeteci kendi köşesinde ABD Başkanı’na “Kuyruğunu sallayan köpek” diyebiliyor ve hiçbir tepki almıyor.

DİLİN KEMİĞİ YOK!

AKP Kahramanmaraş Milletvekili Güngör, il merkezinde esnaf ziyaretinde bulunmuş .. Trabzonlu olduğunu söyleyen bir kadına, şöyle demiş;

“Sizi biz Müslüman yaptık” 

Trabzonlu kadın Güngör’ün bu sözlerine ise “Ne demek yani o” diye cevap vermiş. Güngör’ün sözlerine ise  AKP’li Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu olmak üzere İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs ve şehrin önde gelen diğer isimleri  tepki göstermiş.

AKP’li Güngör de, gelen tepkiler üzerine, sözlerinin ‘şaka ve espri’ mahiyetinde olduğunu belirtmiş ve çarpıtılarak amacı dışında aktarıldığını söylemiş.. Kişisel Twitter hesabından da açıklamada bulunan Güngör, “Trabzonlu kardeşlerimden özür ve helallik diliyorum” demiş..

Dilin kemiği yok ama, kafanın içinde beyin var be sayın vekilim..

Halk seni önder olarak seçmiş, kendisini en iyi temsil edeceğini düşünmüş, laf mı yanı bu sözler.. Özür dilemekle geçiştirilebilecek sözler midir yani!..

O cahil dediğimiz, çağ dışı diye değerlendirdiğimiz, hatta eski kafalar dediğimiz insanlar BİN DÜŞÜN BİR KONUŞ derken ne kadar akıllı olduklarını bir anlayabilenler olsa..

Size bir şey söyleyelim mi.. AKIL YAŞTA DEĞİL BAŞTA.. Bir başka söz daha ekleyelim BİN DÜŞÜN BİR SÖYLE..

Bugün yazacaklarımız bu kadar.. Biraz düşünelim kimleri Milletvekili yapıyoruz diye.. Ya da bize uzatılan listeye oy vermek zorunda mıyız diye!..

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor