JCI Türkiye, İzmir’de toplanıyor

ADANA (BÖLGE) – Dünya genelinde faaliyet gösteren ve kısa JCI olan Genç Liderler ve Girişimciler Derneği’nin Türkiye temsilciliği, İzmir şubesinin ev sahipliğinde ‘JCI Türkiye Yaratıcı Genç Girişimci Zirvesi’ düzenledi. Çeşme’de, 20-22 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek zirveye, Adana’dan da yoğun katılım olması bekleniyor.

TÜRK GİRİŞİMCİLER GLOBAL SAHNEYE TAŞINACAK

Zirve kapsamında gerçekleşecek olan JCI Creative Young Entrepreneur (CYE) yarışmasının ana hedefi hakkında yapılan açıklamada, şu bilgiler paylaşıldı; ‘’Amaç, girişimci genç liderleri motive etmek ve onlara ilham vermektir. Yarışma kapsamında genç girişimciler, çevrimiçi ve fiziksel etkinliklerde girişimlerini girişim ve yatırım uzmanlarından oluşan jüriye sunabileceklerdir. CYE Programı, sponsorlar ve partnerler aracılığıyla yarışmanın kazananlarını ödüllendirecek ve aynı zamanda katılımcıları yenilikçi yeni girişimler yaratmaya ve mevcut girişimlerini geliştirmeye teşvik edecektir. CYE programından çıkan bir girişimin “unicorn” bir girişime dönüşmesi en büyük hayallerimizden biridir. Bu anlamda CYE yarışmasıyla genç Türk girişimcilerini global sahneye taşımak için eşsiz bir fırsat yarattığımıza inanıyoruz.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Yarışma JCI üyelerine ve JCI’ya üye olmayanlara açıktır. Başvuru yapacak girişimlerin işletmelerinin faal olması ve ilk satışlarını gerçekleştirmiş, Uygulamalarda girişimler için sektör sınırlaması yoktur. Başvurular 18-40 yaş arası girişimcilere (girişim üyelerine) açıktır. Yarışma kapsamında başvurular İngilizce olarak alınacak; tüm toplantı ve görüşmeler de İngilizce olarak gerçekleştirilecektir. Her kişi sadece bir girişim için başvuru yapabilecektir.

 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor