KAPLAN START ALDI

Adanaspor, bu hafta sonu deplasmanda oynayacağı Bursaspor maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla start verdi.

Turuncu-Beyazlı futbolcuların antrenmanda oldukça hırslı oldukları gözlendi. Teknik Direktör Fırat Gül, “Hazırlık dönemimizi çok iyi değerlendirdik. Yaptığımız hazırlık maçlarında oyuncularımı görme fırsatı buldum. Bu hafta sonu oynayacağımız Bursaspor genç ve dinamik bir  takım. Biz de yaptığımız transferlerle güçlendik. Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bunun için deplasmandan puan veya puanlarla dönmek istiyoruz. Futbolcularıma güvenim tam” dedi. Bu arada kulüpten yapılan açıklamada, bilet fiyatları da açıklandı. 2021-2022 sezonu kombineleri bugün  saat 19.54’te https://www.passolig.cmo.tr internet sitesi üzerinden satışa çıkacaktır.

Kombine bilet fiyatları ise şu şekilde belirlendi: Arjantin Köse: 250 TL, Maraton Tribon: 500 TL, Güney Batı Tribün: 750 TL, VIP Tribün: 3000 TL, Loca: 75.000 TL (12 kişilik), Maraton 118.Blok: 600 TL. Adanaspor’un bu sezon oynayacağı 18 iç saha maç biletleri ise şu şekilde; Arjantin Köse (25 TL), Maraton tribün (40 TL), Güney Batı Tribün (60 TL) olarak belirlendi. Kombine kartları, Adanaspor’un TFF 1.Lig ve Türkiye Kupası maçlarında da geçerlidir. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor