‘MAMA GETİR, AĞRILARINDAN KURTUL’

HABER: AYŞE TOPAK

ADANA (BÖLGE)-FizyoGo Sağlıklı Yaşam Fizyoterapi Danışmanlık Merkezi sahibi Fizyoterapist Gonca Büyüköztürk, hayvanseverliğini işletmesi ile birleştirdi. Fizyoterapist Büyüköztürk, seansa gelen danışmanlarından kaynaklanan gelirin bir kısmı ile sokak hayvanlarına mama almasının yanı sıra 1 kilo kedi ya da köpek maması getiren danışanlarına %20 indirim yapıyor.

Gazipaşa’da 1.5 sene önce açılan FizyoGo Sağlıklı Yaşam Fizyoterapi Danışmanlık Merkezi sahibi Fizyoterapist Gonca Büyüköztürk, hayvanseverliğini işletmesi ile birleştirdi.
Kliniğine gelen her danışandan elde ettiği gelirin bir kısmı ile düzenli mama bağışında bulunan Büyüköztürk, aynı zamanda kliniğinin önünde de birçok hayvana yuva olmaya devam ediyor.
Aynı zamanda seanslara gelirken 1 kilo kedi/köpek maması getiren danışanlarına da %20 indirim uyguladıklarını belirten Büyüköztürk şöyle konuştu:
“Kendi çapımda her daim sokak hayvanlarını beslemeye ve onların bakımını üstlenmeye çalıştım.Kliniğimin önünde de onlarcasına bakıyorum.Bunu bir sosyal sorumluluk projesi haline getirmeye ve halkımızı da aynı duyarlılığı göstermeye davet ediyorum.”
3 kedi sahiplenen Büyüköztürk Bölge Gazetesi muhabirine yaptığı açıklamada, kliniğine koyduğu mama kumbarasında biriken paralarla da kedi ve köpek maması aldığını söyledi.
” Hem ağrılarınızdan kurtulun hem de sokak canlarının karnını doyurun”
Büyüköztürk, “Kliniğimizde Manuel Terapi, Fizyoterapi, Rehabilitasyon, Osteopati, Kişiye Özel Egzersiz Planlaması gibi hizmetler sunuyoruz. Bize danışan olarak başvuran kişilerden 1 kilo kedi veya köpek maması getiren herkese %20 indirim uyguluyoruz. Siz de ağrılarınızdan kısa sürede kurtulurken sokak hayvanlarının da açlıktan kurtulmasına vesile olmak için bize ulaşabilirsiniz.Bu duyarlılığa sahip olan her 1 kişi bile bizi çok mutlu ediyor. ” ifadelerini kullandı.
1 kilo mama getirip indirimli seanslardan yararlanıp boyun ağrılarından kurtulan danışanlardan Gamze Çağlayan ise uzun zamandır bu ağrılardan muzdarip olduğunu araştırmaları sonucunda FizyoGo Sağlıklı Yaşam Fizyoterapi Danışmanlık Merkezi’nin böyle bir sosyal sorumluluk projesi başlattığını duyunca hem destek olmak hem de ağrılarından kurtulmak amacıyla Gonca Hanım’a başvurduğunu belirtti. 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor