Mezitli’de 5732 m2 arsa ve üzerindeki tek katlı ev icradan satılık

İlan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, T.C.Mersin 5. İcra Dairesi tarafından Mersin Mezitli’de 5732 m2 arsa ve üzerindeki tek katlı ev icradan satılıktır (hisseli satış)

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2022/641 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:

TAŞINMAZIN ÖZELLİKLERİ : Mersin İli, Yenişehir İlçesi, Kocavilayet Mahallesi, 11025 Ada, 3 Parsel, Arsa nitelikli taşınmazın borçlu adına kayılı 41769/1834240 hissesi satışa çıkartılmıştır. Yenişehir Belediyesi Kocavilayet Mah. sınırları içerisinde, mahallenin ve otobanın doğusunda, şehrin ana ulaşım arterlerinden İsmet İnönü Bulvarı üzerinde, İsmet İnönü Bulvarı ile 21.Caddenin kesiştiği dönel kavşağın 750 m kuzeybatısındaki bölgede yer almaktadır. Ulaşım İsmet İnönü Bulv. geçen toplu taşım araçları ile sağlanmaktadır. Taşınmaz kuzeydoğusu Şehrin ana ulaşım arterlerinden akdeniz sahilinden kuzey istikamete devam eden İsmet İnönü Bulvarına/35m.lik imar yoluna, güneydoğusu 23.Cad. (henüz açılmamış yapılmamış 20m.lik imar yoluna) cepheli, diğer yönlerde komşu parsellerle sınırlı imar parseli ve parsel üzerinde (parselin kuzeybatı köşeşindeki bölgede) yaklaşık 1050m2lik alan üzerinde tek katlı ev (ev kısmen 11025 ada 2 nolu parsele tecavüzlüdür) ve bahçesinde çeşitli cins ve yaşta yemişlik amaçlı ağaçlardan, müştemilat ve gölgelikten ibarettir. Parselin kalan kısmı üzerinde ekonomik değere haiz muhtesat bulunmamakta, boş hali arazi şeklinde bekletilmektedir.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1144347/emlak-arsa-mersin-mezitlide-5732-m2-arsa-ve-uzerindeki-tek-katli-ev-icradan-satiliktir-hisseli-satis-

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor