NEDEN SONER ÇETİN?

Eğer bir Belediye Başkanı telefonunu 24 saat  açık bırakıyorsa, her arayana cevap veriyorsa, telefon numarasını her isteyene veriyorsa, NEDEN SONER ÇETİN sorusunun cevabıdır.

Eğer bir Belediye Başkanı, halkla iç içe oluyorsa, sorunlarını dinliyor ve ciddiye alıyorsa, çözüm yolları arıyorsa, NEDEN SONER ÇETİN sorusunun cevabıdır.

Eğer, bir Belediye Başkanı kendisine oy verenlere başka, oy vermeyenlere başka bir tavır takınmıyor

Hepsine aynı yaklaşımı gösteriyorsa NEDEN SONER ÇETİN sorusunun cevabıdır.

Eğer bir Belediye Başkanı kendisiyle görüşenlere aldatan değil, gerçekleri anlatan, sorunlara kendi sorunları gibi yaklaşıyorsa NEDEN SONER ÇETİN sorusunun cevabıdır..

Eğer, bir Belediye Başkanı bir TV’nin canlı yayınında  telefonunun numarasını açıklıyor ise, vatandaşın derdini dinliyor, çözüm üretiyor ise NEDEN SONER ÇETİN sorusunun cevabıdır.

Ve bir Belediye Başkanı, ağzından çıkan sözün arkasında duruyorsa, ilk fırsatta yerine getiriyorsa ve sözünü yerine getirmekten mutluluk duyuyorsa NEDEN SONER ÇETİN sorusunun cevabıdır.

Eğer bir Belediye Başkanı, sürekli halkın içinde ise,hesap sorulmasından korkmuyor başı dik geziyor dolaşıyorsa, soru sorulmasından çekinmiyorsa NEDEN SONER ÇETİN sorusunun cevabıdır..

Biz bu örnekleri merhum Ali Sepici, merhum Ege Bagatur ve Allah sağlıklı ömür versin Selahattin Çolak, Aytaç Durak için de söyleyebiliriz.. Bakınız, Adana’da Belediye Başkanlığı yapanların tamamını saymıyoruz.. Halkın içinde, halka güvenen, halkın güvenini  kazananlardan, halka güvenenlerden söz ediyoruz.. Seçimden seçime değil, sürekli Halkla iletişim kuran, onlardan kapmayan, koltuğa oturduktan sonra halkı yok sayanlardan hiç söz etmiyoruz. Çünkü onlar, bir dönemlik Belediye Başkanıdırlar.. Bir sonraki seçimde halka yalvarsalar da, yakarsalar da  bir daha o makama gelemeyecekler ve  halktan uzak, burnu kaf dağlarında olan  bir dönemlik Belediye Başkanı olarak hafızalardaki yerini alacaklardır..

Yanlış anlaşılmasın diye ifade ediyoruz;

Soner Çetin, BÖLGE Gazetesi’ne siyasete atıldığından buyana, bugüne sadece iki defa, diğer gazetelere bir çok defa ziyarette bulunmuştur..Bunu hiçbir zaman mesele ya da kompleks haline getirmedik.. Biz yapacağı ziyaretlere göre değil, yaptığı hizmetlere göre değerlendirme yapıyoruz.. Önemli olan halka hizmet üretebilmek, halkla iç içe olmak, sorunlarını samimi olarak dinlemek ve çözmektir, NEDEN SONER ÇETİN sorusunun cevabı.

Evini sel basmış, evi yanmış, sokaklarda kalmış  insanlara şevkatle yaklaşan, onların sıkıntısını kendi sıkıntısı gibi görebilen olmasıdır NEDEN SONER ÇETİN sorusunun cevabı..

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor