ŞAMPİYONLAR SAHAYA ÇIKIYOR

Süper Lig şampiyonu Beşiktaş ile TFF 1.Lig’den şampiyon olarak Süper Lig’e çıkan Adana Demirspor, bugün Yeni Adana Stadı’nda saat 21.00’de karşı karşıya geliyor. Maç A Spor’dan şifresiz yayınlanacak.

Adana Demirspor, maçtan önce saat 17.30’da sezon açılışı ve kupa töreni gerçekleştirilecek. Mavi-Lacivertliler’de yeni transfer Balotelli, Belhanda, Akintola, Metehan Mimaroğlu, Assombalonga, Ferhat Kaplan, Svensson ve Lucas Castro ilk kez taraftarların huzuruna çıkacak.  Beşiktaş oynayacağı en ciddi hazırlık maçını kazanarak lige moralli başlamak istiyor. Rüya gibi bir takım kuran Adana Demirspor ise güçlü rakibini mağlup etmenin peşinde.  Takımların muhtemel  kadroları da şu şekilde oluşacak

BEŞİKTAŞ: Ersin Destanoğlu, Necip Uysal, Welinton, Mehmet Topal, Fabrice Nsakala, Josef de Souza, Atiba Hutchinson, Salih Uçan, Gökhan Töre, Kevin Nkoudou, Kenan Karaman

ADANA DEMİRSPOR: Ferhat Kaplan, Jonas Svensson, Rassoul, Tayyip Sanuc, Kaan Kanak, Benjamin Stambouli, Gökhan İnler, Belhanda, David Akintola, Britt Assombalonga, Mario Balotelli.

“HEDEF 14 BİN KOMBİNE”

Bu arada Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak da, kombine satışında hedeflerinin 14 bin olarak belirlendiğini söyledi.

Başkan Murat Sancak, 26 yıl sonra gelen Süper Lig için iddialı bir kadro oluşturdu. Takımının iyi hazırlanması için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadı. Bunun devamında ise yine hedefini büyük tuttu. Başkan, kombine satışında da 14 bin rekorunu görmek istiyor. Taraftarlarla sosyal medyada sürekli olarak konuşan ve sorularını yanıtlayan Başkan Sancak, “Hedefimiz stadın %85’ini kombineli satmak. Hedef 14 bin kombine” şeklinde ifade kullandı. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor