Seyhan ve Yüreğir’de toplam 5313 adet hap ele geçirildi

(HABER MERKEZİ)-Adana’nın Seyhan ve Yüreğir ilçesinde R.G ve E.C isimli şahısların uyuşturucu hap satacakları bilgisine ulaşan Jandarma ekipleri iki kişiyi de yakalayarak gözaltına aldı. Şahıslarla birlikte toplam 5313 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Adana İl Jandarma Komutanlığı’nca yapılan açıklamada; İlk olay Yüreğir’de E.C. isimli şahsın uyuşturucu hap satacağı bilgisinin alınması üzerine şahıs aracı ile birlikte yakalanmıştır.

Adli makamlardan alınan karara istinaden şahsın aracında yapılan aramada; (3.248) adet Yeşil Reçeteye Tabi Hap, ikametinde yapılan aramada ise (15) gram Kubar Esrar Maddesi ve (2) gram Kokain Maddesi ele geçirilmiş olup, şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

İkinci olay ise Seyhan ilçesinde R.G. isimli şahsın uyuşturucu hap satacağı bilgisini alan Jandarma ekipleri şahsı aracı ile birlikte yakaldı. Adli makamlardan alınan karara istinaden şahsın aracında yapılan aramada; 2.065 adet yeşil reçeteye tabi hap ele geçirilmiş olup, 3  şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması, uyuşturucu madde kullanımı, imal ve ticaretinin önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor