Seyhan’da işyeri icradan satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Adana Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu tarafından Seyhan’da tek katlı 180 m2 işyeri icradan satılıktır.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri : Adana İli, Seyhan İlçe, Kocavezir Mah. 209 Ada, 3 Parselde Ev ve Avlu olarak kayıtlıdır. Hali hazırda üzerindeyarı betonarme karkas ve yığma niteliğinde tek katlı yapı bulunmaktadır. İş yeri olarak yapılmış ve üç bölüm halinde kullanılmaktadır. Çatısı oluklu galvanizli sac ile kaplıdır. İş yeri kat bazında brüt 180,00 m2 oturumludur. Takriben 35 yıllık bir yapıdır. Belediyenin ve kamunun tüm hizmetlerinden yararlanır durumdadır. Tüm bunların birlikte değerlendirilmesi sonucunda 828.828,00.-TL.değerinde olduğu belirlenmiş olup, kesinleşen bu muhammen bedel üzerinden satışa sunulmuştur.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1019936/emlak-is-yeri-ve-ticari-isletme-adana-seyhanda-tek-katli-180-m2-is-yeri-icradan-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor