Silifke’de 17 m2 dükkan icradan satılık

İlan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, T.C.Silifke İcra Dairesi tarafından Mersin Silifke’de 17 m2 dükkan icradan satılıktır (çoklu satış)

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2015/786 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO’LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Mersin İl, Silifke İlçe, PAZARKAŞI Mahalle/Köy, 168 Ada, 3 Parsel, 2.Giriş zemin kat 50 nolu Nolu Bağımsız Bölüm Taşınmaz dükkan vasıflı olupana yapı Silifke ilçesinin bankalar caddesi olarak tabir edilen Menderes caddesi üzerinde yer almaktadır.Taşınmaz Silifke Belediye binası ve Ziraat bankasına olan mesafesi yaklaşık 50 mt dir.Taşınmaz konum olarak Silifke ilçesinin şehir merkezinde yer almaktadır.Taşınmazın zemin katlarında dükkanlar. üst katlarında ofis ve otel bulunmaktadır. Ana yapının birinci girişi Menderes caddesi üzerinden olup ikinci girişi ise 348 nolu sokaktan sağlanmaktadır. Birinci giriş üzerinde yer alan dükkanlar ikinci giriş üzerinde yer alan dükkanlardan daha değerlidir. Ana yapı yaklaşık fiziki görünümü itibari ile 12-20 yaşlarındadır. Ana yapı betonarme olup zemin + asma+ 6 normal kattan imal edilmiştir. İcra konusu olan bağımsız bölümler 2. girişten ulaşımı sağlanmaktadır, bağımsız bölümler 1. girişe göre yani ana caddeye göre asma katta olup 2. girişe göre zemin katta yer almaktadır.Taşınmazın Mimari projesinin incelenmesi sonucunda fiilen yerinde 49 ve 50nolu bağımsız bölümlerin ara duvarları birleştirilerek boş dükkan halinde olup içerisinde tadilat yapıldiği tespit edilmiştir.49-50 nolu bağımsız bölümler hem fiziki olarak birleştirilmiş durumda olduğu saptandı. Taşınmazlar ayrı ayrı kişilere satıldığı takdirde ara duvarlarının örülerek birbirlerinden ayrılması gerekecektir.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1135679/emlak-is-yeri-ve-ticari-isletme-mersin-silifkede-17-m2-dukkan-icradan-satiliktir-coklu-satis-

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor