ŞİMŞEK’TE İKİ İMZA

Adana Demirspor, transfer tahtasının açılmasının ardından ardı ardına transferler yapmaya başladı. İlk olarak son olarak Bursaspor forması giyen, U 21 Milli takımda görev yapan 21 yaşındaki genç oyuncu İsmail Çokçalış ile 3.5 yıllık anlaşmaya vardı. İkinci olarak sol bek Alper Uludağ’ı kadrosuna kattı.

Mavi-Lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, “Takımımız son olarak İttifak Holding Konyaspor forması giyen Alper Uludağ ile 2.5 yıllık  sözleşme imzalamıştır” denildi. Sol bek oyuncu 31 yaşındaki Alper Uludağ, 2019’dan bu yana forma giydiği Konyaspor’la daha önceden yollarını ayırmıştı. Güncel piyasa değeri 475 bin euro olan 1.75 boyundaki İsmali Çokçalış, hızı ve tekniği ile ön plana çıkıyor. Yaşadığı sakatlık öncesi 2020/21 sezonunda ligde 25 maçta forma giyerek takımının en istikrarlı isimlerinden biri olan genç oyuncu, 1 gol atarken 3 de asist kaydetti.

Bu arada Adana Demirspor, Cumartesi günü oynadıkları Yukatel Kayserispor karşısında 1-1 berabere kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. İlk yarıda müthiş oyun oynayarak devreye 1-0 önde giren Adana Demirspor, ikinci yarıdaki kötü oyunu ve rakibinin baskısına boyun eğen bir takım hüviyetinde oldu ve  son dakikalarda gol yiyerek taraftarlarını hüsrana uğrattı. Takımın en iyisi durumunda ise kaleci Muric ön plana çıktı. Muric, ikinci yarıda rakibin ataklarını neredeyse tek başına karşıladı ve takımının 1 puan almasında çok büyük katkı sağladı.

Maçtan sonra konuşan Teknik Direktör Vincenzo Montella, “İkinci yarıda oynanan futbol, önceden tahmin ettiğimiz bir futboldu. Futbolcularımızı tebrik etmek isityorum. Çok fazla enerji sarf ettiler. Bir dahaki haftaya hazırlanmamız gerekiyor. Samet’i de tebrik etmek istiyorum. Hem kaptanlığımızı yaptı hem de çok iyi bir performans sergiledi. Bu sonucu da kabul edip, tekrardan çalışmalara başlayarak istediğimiz sonuçları almak için ne gerekiyorsa yapacağız” diye konuştu. Montella, “Bu maça aslında baktığımızda 2-0’ı yakalayabileceğimiz pozisyonlar vardı. Maç böyle sonuçlandı ve bunu kabul etmemiz lazım. Yolumuza devam etmeliyiz. Tabii ki de kazansak bizim için mükemmel bir gün olurdu ama maalesef beraberlikte bitti” ifadelerini kullandı.

Adana Demirspor, Salı günü deplasmanda karşılaşacağı İttifak Holding Konyaspor maçının hazırlıklarına dün sabah yaptığı antrenmanla start verdi. Yeni transferler İsmail Çokçalış ve Alper Uludağ takımla birlikte ilk antrenmanlarına çıktılar. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor