ŞİMŞEK’TE YÜZLER GÜLÜYOR

Adana Demirspor, yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdürüyor. Mavi-Lacivertli ekipte İtalyan yıldız Mario Balotelli ile Jonas Svensson idmanda yer almadı.

Teknik Direktör Samet Aybaba yönetimindeki idman, basın mensuplarına açık gerçekleştirildi. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. İdman, çift kale maçla tamamlandı. Mavi-Lacivertliler hazırlıklarına bugün yapacağı çift antrenmanla sürdürecek. Adana Demirspor’un 3 senelik sözleşme imzaladığı Mario Balotelli’nin kampa katılarak idmana başlayacağı belirtildi.  Tatil döneminde bireysel olarak kendisine verilen programı uyguladığı öğrenilen Balotelli’nin kampa hazır gelmesi bekleniyor.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak transfer görüşmesi yapılan Yannick Bolasie, Jose Fonte ve Clement Grenier ile anlaşma sağlanamadığını açıkladı. 3 oyuncu ile anlaşmanın gerçekleşmediğini belirten Başkan Sancak, Akintola için görüşmelerin devam ettiğini ifade etti. David Luiz transferi ile ilgili haberde “Türkiye’nin Real Madrid’ine gel” ifadelerini kullandığı yönündeki haberleri yalanladı. Başkan Sancak, “Bugün benim ile ilgili çıkan haber (Türkiye’nin Real Madrid’i) haberi maalesef yalandır. Benim öyel bir söylemim olmadı. Haddimizi bilir ona göre davranırız. İyi kadro kurmaya çalışmak ayrı, iddialı sözler söylemek ayrı. Buni iyi dilek olarak kabul ederim” ifadelerini kullandı. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor