TDB’de devir teslim töreni

(HABER MERKEZİ)-Türk Dişhekimleri Birliği 17/2.ve 28.dönem organları arasında devir teslim töreni yapıldı. Tören Genel Başkan Prof.Dr.Atilla Ataç’ın konuşmasıyla başladı.

TDB 18.Dönem Merkez Yönetim, Denetleme ve Yüksek Disiplin  Kurulu Üyeleri ile 17/2.Dönem Birlik organlarında görev alan meslektaşlarımız, 22 Eylül 2021  tarihinde Ankara’da düzenlenen devir teslim töreninde bir araya geldi.  

Törene; TDB 17/2.Dönem  Genel Başkanı Prof.Dr.Atilla Ataç,  Genel Sekreter Dr.Gülay Özdoğan, Genel Sayman  Buket Ünal Uğuz, Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri Sevgül Bora ve Nebil Seyfettin, 17/2.Dönem  Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Salih Gül, Yüksek Disiplin Kurulu Üyeleri Rahime Beleşoğlu ve Yasemin Ertaş ile Merkez Denetleme Kurulu Başkanı Dr.Alper Altay katıldılar.

Toplantı sonunda görevde bulundukları dönemde toplum ağız diş sağlığı ve mesleğe  emek vermiş 17/2.Dönem Merkez Yönetim, Merkez Denetleme ve Yüksek Disiplin Kurulu üyelerine teşekkür plaketleri verildi. Törene TDB Genel Başkan Vekili ve Adana eski Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt.Hasan Yaman da katıldı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor