Temizlik malzemesi satın alınacak

İlan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Mersin büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından temizlik malzemesi satın alınacaktır.

Temizlik malzemesi mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

30 kalem temizlik malzemesi alımı için ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dökümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

Malzemeler Siteler Mah.Eski Otogar Karşısı Makine İkmal Sahası İçi Akdeniz/MERSİN adresinde yer alan Mersin büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ambarına teslim edilecektir.

İşe başlama tarihinden itibaren sözleşme süresi olan 90 gün içerisinde idarenin talep ettiği miktar kadar malzeme talep tarihinden itibaren en geç 7 gün içerisinde teslim edilecektir. Malzeme talepleri yüklenici firmanın bildirmiş olduğu mail adresi, fax ya da firma adresine gönderilecektir.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1135737/ihale-duyurulari-mal-alim-ihaleleri-temizlik-malzemesi-satin-alinacaktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor