Tıbbi malzeme satın alınacak

İlan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Yükseköğretim Kurumları Çukurova Üniversitesi tarafından tıbbi malzeme satın alınacaktır.

Adana Çukurova Üniversitesi Hastanesi’nde kullanılmak üzere alınacak olan 13 (onüç) kısım 20 (yirmi) kalem tıbbi malzeme mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Adana Çukurova Üniversitesi Hastanesi’nde kullanılmak üzere alınacak olan 13 (onüç) kısım 20(yirmi) kalem tıbbi malzeme mal alımı için ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dökümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

İhale listesinde bulunan malzemeler, sözleşme tarihi ile 31.12.2023 tarihleri arasında idarece yazılı sipariş ile bildirilen miktarda ve sürede peyderpey teslim edilecektir. Muayene Komisyonununun toplanabilmesi için; yüklenici teslimatı gerçekleştirmede 7(yedi) gün öncesinde idareden randevu alacaktır.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1146844/ihale-duyurulari-mal-alim-ihaleleri-tibbi-malzeme-satin-alinacaktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor