YOLA DEVAM

14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan 28.Dönem Milletvekilliği ve 13.Cumhurbaşkanlığı seçiminden önceki son yazım.

AKP sahada vatandaşla yüz yüze gelmekten bilerek ve isteyerek kaçıyor. Elindeki görsellerle ve bilboartlardaki afişlerle algı yaratmaya yelteniyor.

Ana slogan YOLA DEVAM!..

Ülkeyi yaşanabilir olmaktan, yaşanamaz hale getiren anlayışın hangi yola devam edeceğini merak ediyorum.

2002’de iktidara geldiğinizde yaptığınız duble yolda devam etmekse yola devamınız… O yollar bile sizin tahribatınıza dayanamadı, yer yer çöktü…

Ülkede asrın en büyük felaketini yaşadığımız DEPREM’de 48 saat ininizden çıkmayarak insanları bile bile ölüme terk edenlerin nasıl yola devam edeceklerini kendi kendime sorguluyorum.

-Felaket halinde bir yudum suyu aramayan insanlara çadır göndermeyi düşünmeyip çadır satanlarla mı yola devam edeceksiniz?

-Duyarlı ve yardımsever insanların gönderdiği malzemelere (Gıda-su-çadır) el koyup AFAD afişi yapıştıranlarla mı yola devam edeceksiniz?

-Sizin bilerek-isteyerek ölüme terk ettiğiniz deprem enkazı altında can veren 50.000 kişi olarak açıkladığınız, oysa 150-200 binden aşağı olmayan (Enkaz altından hala cesetler parçalar halinde çıkıyor) insanlar sizin karşınıza dikilmeyecek mi sanıyorsunuz? Onları depeleyerek mi yola devam edeceksiniz?

-Ülkede 10 milyon insanı işsizliğe mahkum ettiniz. Bu insanlarla mı yola devam edeceksiniz?

-Ananızı da alın-gidin dediğiniz Türk çiftçisi ile mi yola devam edeceksiniz?

-128 milyar doları iç ettiniz. Ülkenin kaynaklarını çarcur edenlerle mi yola devam edeceksiniz?

-Ülkenin her yanını çıkmaz sokağa dönüştürdünüz. Çıkmaz sokaklar yola devama izin veriyormu da yola devam edeceksiniz?

-21 yıldır size güç veren seçmen bile sizinle sandığa gitmek için bile sizle yola devam etmeyecektir. Kırmadığınız, üzmediğiniz doğa dahil hiçbir varlık kalmadı. Bu koşullarda nasıl yola devam edeceksiniz?

-Bu ülkede gelir adaletini hiç olmadığı kadar bozdunuz!.. Emeklisi Pazar atıklarından meyve-sebze topluyor. Bu insanlarla mı yola devam edeceksiniz?

-Ülkenin tüm artı değerlerini peşkeş çektiğiniz BEŞLİ ÇETE ile yola devam edeceğinizi sanıyorsanız, şunu iyi bilin ki sizi ilk satacak olanlar onlar olacak. Sizi satacak olanlarla mı yola devam edeceksiniz?

-Cumhuriyet’in tüm değerlerini haraç-mezat sattınız!.. Orda istihdam edilen insanlar işsizlik ordusuna dahil edildi. Onlarla mı yola devam edeceksiniz?

-Ülkede yaşattığınız karanlığı daha da karartarak zifiri karanlığı yaratıyorsunuz. Zifiri karanlıkla yola nasıl devam edeceksiniz?

Bakın zifiri karanlığa mahkum ettiğiniz bu güzelim ülkede biz sizin iki ayyaş dediğiniz insanları rehber olarak bu ülkenin zifiri karanlığını 14 Mayıs 2023 akşamı aydınlığa kavuşturacağız…

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor