Zeki Sincar ve Adem Sincar’dan yeni bir film: CEBERRUH ARAMİS

HABER: Uğur BAŞARAN

ADANA (BÖLGE)-Yapım Lore Plus Film Yapım vee Zeki Sincar Production Film Yapım, Zeki Sincar ve Adem Sincar’ın yapımcısı olduğu Ceberruh Aramis filmin yönetmenliğini ise Buğra Kekik üstleniyor. Kadrodan da anlaşılacağı üzere sinema severleri korkutacak bir film bekliyor. Ceberruh Aramis filminin çekimleri Çatalca’da deveam ederken, vizyon tarihi olarak ise Aralık ayı olarak belirlendi. Filmin ana sponsorluğunu ise Çatalca ŞelalePark Tatil Tesisleri’nin sahibi Selami Açıkgöz ve Muhammed Açıkgöz üstlendi.  Oyuncu kadrosu ise Erkan Çelik, Oğuz Öztaş, Barış Bektaş, Meriç Akay, Esma Nur Aydemir ve Hülya Diken.

FİLMİN KONUSU

Kamp tutkunu olan beş arkadaşın yaşadıklarının anlatıldığı filmed; her şey yolunda giderken, kendilerini kimin gerçek dost, kimin düşman olduklarını bilmedikleri olaylar içerisinde buluyorlar.

Beş arkadaş fırsat buldukları her anda, daha öcne görmedikleri bir yeri görmek için tatil planı yaparlar. Bu seferli tatil yerleri ise diğerlerinden oldukça farklıdır.Çünkü bu seferki kamp yerinde bir sene önce farklı bir grup vahşice katledilmiştir. Katledilen ekipten ise sadece bir kişi hayatta kalmış, o da akıl hastanesinde yaşamını sürdürmektedir.

Kan donduran bu olay beş arkadaşı ürpetse de, yaşananlar sadece kötü bir olay olduğu için tatillerine devam etmekten çekinmeyeceklerdir. Tam dab u sırada bilinmeyen bir yabancı gruba dahil olur. Peki her şey güzel mi gidecektir, yoksa gençler cehennemi mi yaşayacaklardır. Tüm bu sorular ve daha fazlası için koruk severlerin Aralık ayını beklemesi gerekiyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor