AYŞEGÜL ŞİNGİRİK VE RESUL BOZKURT DÜNYA EVİNE GİRDİ

ADANA (BÖLGE)-Adana basınının önemli isimlerinden olan Hayata Dair Her Şey Gazetesi’nin sahibi Ayşegül Şingirik ve Resul Bozkurt dünya evine girdi. Düğünleri 6 Kasım günü güzel bir törenle yapıldı.

Nezihe Yalvaç Uygulama Oteli Balo Salonu’nda yapılan düğüne Yüreğir Belediyesi Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ve eşi Raziye Kocaispir, AK Partii Adana Milletvekili Tamer Dağlı, Garden Koala Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Fatih Çiçek, Ak Parti MKYK Üyesi ve 64. Dönem Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Adana Valiliği Ticaret İl Müdürü Adnan Ekiz, Kaburgacı Yaşar’ın sahibi Yaşar Aydın ve daha birçok önemli isim katıldı.

Mutlu çiftin nikah şahitliğini ise;  Ak Parti MKYK Üyesi ve 64. Dönem Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı ve Garden Koala Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Fatih Çiçek yaptı.

Ak Parti MKYK Üyesi Fatma Güldemet Sarı, “Çalışma arkadaşlarım Ayşegül ve Resul çiftinin nikah töreninde şahitlik ettik, yürekten kutluyorum. Allah mesut bahtiyar etsin. Şingirik ve Bozkurt Aileleri için hayırlı uğurlu olsun” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor