Bu vücut ne zaman kas yakar ve yağ yakmaz?

Büyük bir kalori açığınız olduğunda, protein eksikliği, uyku eksikliği ve çok daha fazlası.

Temelde sürece glukoneogenez denir. Vücudunuzun ve beyninizin enerjiye ihtiyaç duyduğu ve kaslarınızı kanibalize etmeye başladığı, proteini oradan alıp kaslarınıza, beyninize veya karaciğerinize gidebilecek ŞEKERE dönüştüğü an.

Umarım yardımcı olur. Ayrıca Google’da araştırarak bu süreç hakkında biraz daha bilgi edinebilirsiniz.

Aksi takdirde elde edilemeyen esansiyel amino asitleri elde etmek için önce kaslar parçalanır, eğer kişi çok düşük protein açlık diyetindeyse, daha fazla açlık sırasında, yağ rezervleriniz tükendiğinde, kalori kaynağı olarak kaslar “yakılır”. Böylece hemen ölmeyeceksin. Sadece iskelet kası değil, aynı zamanda kalp kası da feda edileceğinden, bu sonunda sizi öldürecektir.

Yoğun bir şekilde çalışırken diyette yetersiz protein alımı kas kaybına neden olabilir.

Kardiyo, kasların yanmasına neden olabilir.

Yüksek eksiklikli beslenme kas kaybına neden olabilir.

Bir günden fazla aç kalmak ve beslenmeyi dengelememek

Kaçınmak için yapabileceğiniz şey, tavuk, soya, pamuk peyniri, yumurta vb. Gibi yağsız protein kaynaklarından yeterli miktarda protein alımı sağlamaktır.

Yeterince kalori almadığınızda vücudunuz daha fazla enerjiye ihtiyaç duyacaktır, bu nedenle vücudunuzun içinde bulunduğu duruma bağlı olarak kaslarınızın veya yağlarınızın peşine düşecektir.

Aşırı antrenman .. hafif ağırlıkta gereksiz tekrarlar gibi .. ve Aşırı ve planlanmamış kardiyo aktiviteleri kas kaybına neden olur .. ayrıca plansız bir diyet programı da aynı sonuca yol açar!

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor