GÖRKEM İLE DOĞAN MUTLULUĞA İMZA ATTILAR

(HABER MERKEZİ)-Bilgisayar Mühendisi Görkem Özge Akılevi ile Maden Mühendisi Doğan Şükrü Arabacı hayıtını birleştirdi.
İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nde okurken İÜ Görsel Sanatlar Kulubü’nü kuran Görkem Özge Akılevi, arkadaşı Doğan Şükrü Arabacı ile birlikte çok sayıda oyuna imza attı. Ekip arkadaşlarıyla beraber İstanbul’da ve Türkiye’nin çeşitli kentlerinde oyunlar sahneleyen Görkem Özge Akılevi ile Doğan Şükrü Arabacı bu kez hayatlarını birleştiren imzayı attı.
Nikah töreni Adana Büyükyehir Belediyesi Evlendirme Dairesi’nde düzenlendi. Aynı gün sabah saatlerinde Adana’da meydana gelen 5.5 şiddetinde depreme rağmen nikah törenine Akılevi ve Arabacı Ailelerinin dost ve akrabaları, Gazeteci Halil Akılevi’nin akradaşları ile çok sayıda davetli katıldı. Gelin hanımın annesi Elife Akılevi, babası Halil akılevi ile damat beyin annesi Vecihe Arabacı ve babası Salih Arabacı davetlilerle tek tek ilgilenerek hoşgeldin etti. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın kıydığı nikahın şahitliklerini Kimyager Mahir Ergin ile Elektrik Elektronik Mühendisi Ahmet Balıkçıoğlu yaptı. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar gelin Görkem Özge Akılevi’ne “Akıla ihtiyacımız olduğunda akıl verir misiniz?” diye sordu. Görkem Özge de “Tabi” diye cevap verdi. Başkan Zeydan Karalar, ikamet adreslerinin İstanbul olduğunu görünce “2 oy gitti” diye de espri yaptı. Başkan Karalar, gelin ve damattan hayatlarını birleştiren soruya “Evet” cevabını alınca “Şahitlerin ve davetlilerin huzurunda yasaların bana verdiği yetkiyle sizi ‘eş’ ilan ediyorum” diyerek Evlilik Cüzdanını Gelin Hanıma verdi. Başkan Karalar, gelin ve damada ömür boyu mutluluklar da diledi. Nikah Cüzdanını alan Gelin Görkem Özge, Damat Doğan Şükrü’nün ayağına basmayı da ihmal etmedi.
Daha sonra davetliler, gelin ve damadı tebrik ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu. Damat ve Gelin yeğeni Doruk Öztürk ve akrabalarıyla çok sayıda hatıra fotoğrafı da çektirdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor