Kimsin Lan Sen gösterimde!

HABER: Eylem USNEKER

ADANA (BÖLGE)-“Kimsin Lan Sen” filminin son gösterimi, Son Nokta Engelliler Derneği üyelerine yapıldı. Şenevi SinemaEvi’nde yapılan ücretsiz gösterime dernek üyeleri ve engelli vatandaşlar katıldı. Gösterimin sonunda filmin yapımcı ve sanatçılarıyla bir araya gelen engelliler, oldukça mutlu anlar yaşadı.

Adana’da Yeşilçam nostaljisinden esintilerin de yaşandığı gösterimde engellilere patlamış mısır ve gazoz ikramında bulunuldu. Geçtiğimiz Şubat ayında kaybettiğimiz Adanalı ünlü sanatçı Aytaç Arman ve Bahar Öztan’ın da misafir oyuncu olarak rol aldığı Kimsin Lan Sen filminin yönetmenliğini Serdar Kürkbaba yapmıştı. Çekimlerine K.Maraş’ta başlanan ve Osmaniye, Tarsus, Silifke, Susanoğlu ve Adana’da devam edilen filmde; Emine Şule, Ökkeş Avgın, Mustafa Dik, Mehmet Kaçıra, Mahmut Hazım Kısakürek, Ebru Dalan, Goncagül Şen, Esra Dalan, Abdullah Can, Emel Akçalıer, Ümran Aydın, Murat Cankay, Kadir Mancuhan, Serdal Yaygınlaroğlu, Ahmet Turan Üngör, Esma Bütün Üngör, Hanifi Keleş, İlhami Besler ve Kadir Parlak yeraldı.

3 Aralık’ta Dünya Engelliler Günü’nde gerçekleştirilecek gösterimin gelirinin engellilere aktarılacağını dile getiren yönetmen ve fotoğraf sanatçısı Serdar Kürkbaba, öncelikle filmin sponsorluğu noktasında büyük katkı gördükleri dönemin Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a teşekkür etti.

Kürkbaba, çekimlerini çok zor şartlar altında gerçekleştirdikleri filmin izlenmeye değer, üst kalite bir film olduğunu belirterek; filmde yer alan tüm oyunculara teşekkür ettiğini ifade etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor