Mezunların öğrenci dayanışması

Çukurova Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi öğrencilerinin kurmuş olduğu Çukurova Kimya Kulübü, ‘Mezunlarla Söyleşi ‘ toplantısı düzenledi. Çukurova Üniversitesi Kimya Kulübü Danışmanı Emel Yıldız ve Kulüp Başkanı Makbule Vayısoğlu önderliğinde gerçekleşen toplantı oldukça verimli geçti.

HABER: Yener EKİNCİ

ADANA (BÖLGE)-Çukurova Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi öğrencilerinin kurmuş olduğu Çukurova Kimya Kulübü,  ‘Mezunlarla Söyleşi ‘ toplantısı düzenlendi. Çukurova Üniversitesi Kimya Kulübü Danışmanı Emel Yıldız ve Kulüp Başkanı Makbule Vayısoğlu önderliğinde  Çukurova Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Halil Avcı Seminer Salonu’nda düzenlenen söyleşiye Beyaz Kağıt Fabrikasından Abdullah Avşar , Köksal Hırdavat firmasından İş Güvenliği Uzmanı Necati Ulaştırıcı , 2020 Genç Liderler ve Girişimciler Derneği Adana Şubesi Başkanı Sinem Özgen , Kıvanç Tekstil fabrikasından Ayla Yüzgeç , Çimsa Çimento Fabrikasından Sibel Kurt katılım gösterdi.

JCI, BECERİ VE LİDERLİK VASFI KAZANDIRIR

Söyleşide konuşma yapan 2020 Genç Liderler ve Girişimciler Derneği Adana Şubesi Başkanı Özgen, şunlar kaydetti; ‘‘Junior Chamber İnternational (JCI), dünyanın önde gelen liderlik ve girişimcilik organizasyonlarından biridir. JCI, üyelerinin liderlik vasıflarını geliştirerek toplumda pozitif değişimi gerçekleştirmeye katkıda bulunmayı amaçlar. Kendini genç lider ve girişimcilerin federasyonu olarak tanımlayan JCI, üyelerine toplumda pozitif değişimi yaratmaları için gerekli; Kişisel beceri ve liderlik vasıflarını geliştirmelerini sağlar; Sosyal sorumluluk ve girişimcilik ruhunu kazanmakta destek olur; JCI, bireysel gelişimin yanında, takım çalışması ve dayanışmasını da ön planda tutar.’’ 
FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

Mezunların dönem arkadaşları ve hocalarıyla tekrar bir araya gelme ve network oluşturma fırsatını yakaladığı söyleşide, kimya bölüm öğrencileri de mezunlarla bir araya gelerek sektör hakkında fikir alışverişinde bulundu. Bölümden mezun olup iş hayatına atılan konuşmacı mezunlar öğrencilere staj deneyimleri, mesleğe başlama süreçleri, bilgi birikimleri hakkında paylaşımlarda bulundular.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor