MOBİLYA SEKTÖRÜNDE YENİ İMZA: BARONES’S

(HABER MERKEZİ)-Toprak Ateş İnşaat sahipleri Murat-Ömer Ateş kardeşler mobilya sektörüne de hızlı bir giriş yaparak LA BARONES’S mağazasını Adanalılar’ın hizmetine sundu.

Toros Mahallesi Ahmet Sapmaz Bulvarı üzerinde hizmete giren mağazanın açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut ve eşi, İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Cumhuriyet Halk Partisi Çukurova İlçe Başkanı Remzi Ümit Atay, İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı İlker Akçay, İYİ Parti Seyhan İlçe Başkanı Misal Bolat, Adalet ve Kalkınma Partisi Çukurova İlçe Başkanı Şahin Çetin, CHP 26. Dönem Milletvekili İbrahim Özdiş, Adana Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Yücel Bayram, ÇÜGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Sakarya, İç Mimarlar Odası Başkanı Çağkan İnan, CHP’nin kurmaylarından Mimar Hatice Kartum Çubukçu ve elit bir davetli grubu katılarak renk verdi.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, hayırlı olsun temennisinde bulunarak “Bakın burada her partimizden bir temsilci var. Halkımızda inanın böyle bir birliktelik istiyor. İşletmeci Murat ve Ömer Ateş kardeşimize başarılar diliyorum.” dedi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ise, “Adanamızda istihdam yaratan herkesin yanındayız. Açılan her işletme bizleri memnun ediyor. Genç kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

İşletme sahibi Murat Ateş ise açılış töreninde kendilerini yalnız bırakmayan siyasi parti temsilcileri ve tüm konuklara teşekkür ederken, “Açılışımıza bizzat katılarak bizleri yalnız bırakmayan misafirlerimizin yanısıra telgraf mesajı ve çiçek göndermek suretiyle bizleri onurlandıran CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye, Yüregir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’e, Sarıçam Belediye Başkanı Sayın Bilal Uludağ’a, Adanamızın saygın İşadamı Bülent Özülkü’ye ve bizi bu anlamlı günümüzde yalnız bırakmayan tüm değerli dostlarımıza teşekkür ederiz.” dedi

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor