Münir Karaaslan Şoförler Odası Başkanlığı’na aday

(HABER MERKEZİ)-Topel Kooperatif Başkanı Münir Karaaslan, şoför esnafını hak ettiği değere ve kimliğe kazandırmak için Şoförler Odası Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.

2022 yılında seçime gidecek olan Adana Taksiciler Kamyoncular Kamyonetçiler Nakliyatçılar ve Nakliyat Komisyoncuları Esnaf Odası (Şoförler Odası) Başkanlığı’na aday olduğunu kamuoyuna duyuran Münir Karaaslan, 2 milyon nüfuslu Adana’da şoför esnafının hak etiği yered olmadığını belirterek, “Yanlışları düzeltmek, şoför esnafımızı hak ettiği değere kavuşturacak hizmetleri üretmek için göreve talibim” dedi.

2003 yılından bu yana Topel Kooperatifi başkanlık görevini yürüttüğünü dile getiren Münir Karaaslan, “1987 yılından beri kayıtlı üyesi olduğum, Adana Taksiciler Kamyoncular Kamyonetçiler Nakliyatçılar ve Nakliyat Komisyoncuları Esnaf Odası’nda yapmış olduğum izlenimler bana gösterid ki ‘Bu iş böyle gitmez!’. Edindiğim deneyimler ışığında esnaf kardeşlerimi daha çağdaş ve ihtiyaçlarına karşılık verecek bir hizmet anlayışına kavuşturmak ve günün koşullarına uygun projeleri hayata geçirmek için esnaf kardeşlerimden yetik istiyorum. Adanalı esnaf kardeşim iki milyonu aşkın nüfusa sahip olan bu şehirde neden hak ettiğin yered değilsin? Çünkü yolunda gitmeyen şeyler var. Gelin bu yolun yanlışlarını beraber düzeltelim. Bugüne kadar şoför camiasına vermiş olduğum emeğin kentimiz için taçlandırılma zamanı gelmiştir. Bu emekçiliğiyle değerli olan kurumun yönetimine ve her bir üyesine hizmet etmek için sizlerleyim. Bu bir bayrak yarışıdır. Her devir teslim töreninde bayrağı dah ayukarıya taşıyabilmemiz için bu yola yeniliklerle devam etmemiz gerektiğinde olan inancımla bugüne kadarki tüm başkanlarımıza teşekkür ederek Adana Şoförler Odası Başkanlığı’na aday olduğumu bildiririm” ifadelerini kullandı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor