Sıfır Bir Filmi özel gösterimi yapıldı

ADANA (BÖLGE)-M1 Adana Avm, Adana’da sanat ve eğlencenin merkezi olmayı sürdürüyor. Cinemaximum’da gerçekleşen özel gösterim filmlere, oyuncuların ve yaratıcı film ekibinin katılımı ile Adanalıları sanat dünyası’nın yıldızları ile buluşturmaya devam ediyor. 2020 Yılının ilk  özel gösterim filmini ‘’Sıfır Bir’’ film ekibi ile gerekleştirildi. Kurulan özel platformda konuşan filmin baş rol oyuncuları Savaş Satış, Onur Akbay ve geri kalan film ekibi yönetmen  Kadri Beran Taşkın ile birlikte seyirci karşısına çıktı. Film ekibi, Adanalıların yoğun katılım gerçekleştirdiği filmin özel gösteriminde kadına şiddete karşı dikkat çektiler. Başlatmış oldukları ‘’Herkes sussa biz susmak’’ kampanyası’na Adanalıların desteğini de aldılar. Yakalarına takmış olduğu mavi kurdeleler ile birlikte  , seyircilerin söylemleri ile  ‘’Herkes sussa biz susmak ‘’ diyerek filmde yer verdikleri kadına şiddet temasına dikkat çektiler. Filmi seyirciler ile birlikte izleyen film ekibi, internet üzerinde başlamış oldukları projelerini beyaz perdeye taşımanın mutluluğunu yaşadıklarını söylediler. Desteklerinden ötürü tüm Adanalılara ve projenin yapımında yer alan herkese teşekkür ettiler. Film sonrasında seyirciler ile birlikte fotoğraf çekilen film ekibi herkesi beyaz perdede filmi izlemeye davet etti.

Sıfır Bir Filmi Hakkında ;

Kadri Beran Taşkın’ın yönettiği “SIFIR BİR” filminde Adanalı çete lideri Savaş, yakın dostları Cihat ve Azad’la birlikte, yaşadığı şiddetle dolu hayatı geride bırakıp İzmir’e yerleşir ve oto yıkamacı açarlar. Gayrimeşru hayata geri dönmemeye ve ellerine silah almadan yaşamaya kararlıdırlar. Ta ki küçük kız Melek, annesini bir otel odasında organları alınmış halde ölmek üzere bulana kadar. Taciz girişimine de uğrayan minik Melek, peşindekilerden kaçıp oto yıkamacıya Savaş ve dostlarının yanına sığınınca olaylar başlar.

Adana, İzmir’de  çekilen, müziklerinde Esat Bargun  ve Uğur Ateş imzası bulunan “SIFIR BİR” filminin senarist ya da senaristleri tıpkı dizide olduğu bu kez de sır olarak kalıyor ve açıklanmıyor. 10 Ocak’ta, CGV Mars Dağıtım aracılığıyla vizyona giren  filmde Savaş Satış ve Onur Akbay, Cengizhan Yurdutek, Burak Akyüz, Mehmet Elmas, Hakan Aydın, minik oyuncu Hiro Hami ve Salih İnci rol alıyor. 

M1 Adana Alışveriş Merkezi’nin etkinlik programı ve kampanya detaylarından haberdar olmak için sosyal medya hesaplarını takip edebilir, mobil uygulamayı Apple Store ve Google Play üzerinden indirebilir ya da internet sitesini inceleyebilirsiniz.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor