130 m2 2+1 daire icradan satılıktır

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, İl Mersin 7.İcra Dairesi tarafından Mersin Akdeniz’de 130 m2 2+1 daire icradan satılıktır.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
Mersin İl, Akdeniz İlçe, 191 Ada, 8 Parsel, CAMİŞERİF Mahalle, 1. Kat, 3 nolu bağımsız bölümlü
taşınmaz doğu, batı ve güney cepheli, Yaklaşık Brüt=150,00m²,Net=130,00m² büyüklüğünde, 2 oda, salon, banyo/wc, mutfak, antre ve balkondan ibarettir. Taşınmazın giriş kapısı fabrikasyon çelik panel kapı, iç kapıları amerikan kapı, demir korkuluklu pencereleri ve balkon kapısı pvc doğrama, alçı sıvalı duvarları ve kartonpiyerli tavanları plastik boya ile boyalı(kısmen desenli plastik), zeminleri, banyo/wc ve mutfak duvarları seramik kaplı, banyo/wc tavanı pvc lambri kaplı, mermerit kaplı mutfak tezgahı, mutfak tezgah altı ve tezgah üstü dolapları, banyoda duşakabin, elektrik ve su tesisatı mevcut ve Büro/işyeri olarak kullanılmaktadır. Ana taşınmazın bulunduğu binanın üstü gezilebilen dam teras, dış cephesi akrilik dış cephe boyası ile boyalı, giriş kapısı ferforje demir doğrama(camlı), girişte zemin, merdiven mahallinde sahanlıklar ve demir korkuluklu merdiven basamakları mermer kaplı, girişte duvarlar ve tavanlar, merdiven mahallinde duvarlar ve tavanlar plastik boya ile boyalıdır. 

Detaylı bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/785537/emlak/konut/mersin-akdenizde-130-m%C2%B2-2-1-daire-icradan-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor