140 m2 3+1 daire icradan satılıktır

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Erdemli İcra Dairesi tarafından Mersin Erdemli’de 140 m2 3+1 daire icradan  satılıktır.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO’LU TAŞINMAZIN Özellikleri : Mersin İl, Erdemli İlçe, 177 Ada, 3 Parsel, ÇEŞMELİ Mahalle/Köy, 8.kat 24 nolu Nolu Bağımsız Bölüm TAM hisse ile borçluya ait olan bağımsız bölümün içerisinde bulunduğu yapı binaların kullanılış tarzlarına göre yapılan ayrımda söz konusu bu bağımsız bölüm Konut sınıfına girmektedir. Binaların inşaat nevilerine göre yapılan ayrımda ise binaların taşıyıcı sistemleri esas alınmak suretiyle belirlenen inşaat nevilerine ve yapım tekniğine göre söz konusu yapı Betonarme karkas bina sınıfına girmektedir. Mevcut kullanım şekli apartman dairesi olan yapıda bulunan söz konusu mesken apartman içerisinde bulunmaktadır. Mesken bodrum+zemin+asma+8 katlı binanın zemin üzeri 3. katında bulunmaktadır. Konum olarak kuzey-güney-doğu cephelidir. Bina konum olarak Mersin-Silifke D-400 karayoluna cepheli ve güneyindedir. Çevreye bakıldığında yapılaşmanın tamamlandığı görülmektedir. Binanın yapıldığı dönemdeki malzeme özelliği ve kalitesi ile işçilik çeşitliliğine bakıldığında yaklaşık 5-6 yaşlarındadır. Binanın ortak kullanımı tesisat ve donanımı olarak Kanalizasyon, Şehir Suyu, Elektrik tesisatı, Haberleşme Tesisatı, ısıtma ve soğutma şekli sistemi klima tesisatı mevcuttur. İlgili blok asansörlüdür. Meskenin iç fiziki özellikleri olarak brüt toplam inşaat oturum alanı160 metrekare net 140 metrekare alan oturumunda olup 1 adet salon 1 adet mutfak 3 adet oda 1 adet banyo 1 adet wc 1 adet ebeveyn banyosu ve balkonlardan oluşmaktadır. 

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/912290/emlak/konut/mersin-erdemli-de-140-m%C2%B2-3-1-daire-icradan-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor