3.200 m2 su kanalı ihaleyle satılacak

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Adana DSİ 6.Bölge Müdürlüğü tarafından DSİ Genel Müdürlüğü’ne ait 3.200 m2 su kanalı ihaleyle satılacak.

Aşağıda özellikleri belirtilen taşınmaz malların mülkiyetinin DSİ Genel Müdürlüğüne ait hisselerinin 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. Maddesi ve “DSİ Genel Müdürlüğüne Ait Taşınmaz Mal Satışı Ve Kiraya Verilmesine Ait Yönetmelik” hükümlerine göre “Açık Teklif” usulü ile satışları yapılacaktır.
Söz konusu taşınmaz malların DSİ Genel Müdürlüğüne ait hisselerinin satış ihalesi DSİ Adana 6.Bölge Müdürlüğü İhale Salonunda “Açık Teklif” usulü ile aşağıda belirtilen gün ve saatte yapılacaktır.
İhaleye katılacak olanlar, taşınmaz malların “Satış ve Kiralama Şartnamesi”ni Adana DSİ 6. Bölge Müdürlüğü Emlak ve Kamulaştırma Şube Müdürlüğünden ilan tarihinden itibaren mesai saatleri içerisinde ihale gününden bir gün önce saat 17.00’e kadar 200,00 TL bedel karşılığında alabilirler.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/978213/emlak-tarla-tarim-arazisi-bag-bahce-dsi-genel-mudurlugune-ait-3-200-m2-su-kanali-ihaleyle-satilacak

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor