3.385 m2 çiftlik icradan satılıktır

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Karataş İcra Daireisi tarafından Adana Karataş’ta 3.385 m2 çiftlik icradan satılıktır (çoklu satış)

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :

1 NO’LU TAŞINMAZINÖzellikleri : Adana ili Karataş ilçesi Bahçe mahallesi 252 Ada 3 Parsel 3.385,00m2 Yüzölçümünde ki niteliği işletme binası depoları ve ahırlar vasıflı taşınmazın tamamı satılacaktır. Fen bilirkişisi tarafından ahır ve çitflik yapıların alanının 1900,00m2 ev olarak bulunan kısmın ise 90,00m2 olduğu tespit edilmiştir. Belediye hizmetlerinden kısmen yararlanan bir bölgede etrafı tarım arazileri ile çevrili en yakın yerleşim bölgesine takribi 1 km mesafededir. Ana yolu takribi 125 m mesafede karataş ilçe merkezine takribi 6 km mesafededir. Parsel üzerinde tek katlı dış cephesi duvar örülü iç bölümü kısmen duvar örülü kısmen ise açık yapı üzeri demir profil makaslı makaslar üzeri oluklu galvanizli saç kaplı zeminler beton konumunda olup yapılar yaklaşık 50-60 yıllıktır. Parsele girişte zeminden yaklaşık 5 metre yüksekte beton kolon ve hatıllar üzerinde mesken olarak inşaa edilmiş yapı bulunmaktadır. Bina boş konumda ve bakımsız olduğu tespit edilmiştir. binalar ahır depo ve sundurma konumundadır.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/882186/emlak/besi-tesisi-ciftlik-ahir-/adana-karatasta-3-385-m%C2%B2-ciftlik-icradan-satiliktir-coklu-satis-

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor