30 m2 dükkan icradan satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Ceyhan İcra Dairesi tarafınadn Adana Ceyhan Büyükkırım Mahallesi’nde 30 m2 dükkan icradan satılıktır.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :

1 NO’LU TAŞINMAZIN
Özellikleri: Tapu kayıtlarına göre; Adana, Ceyhan, Büyükkırım Mah., 599 Ada, 1 Parsel, 8 Nolu, dükkan vasıflı taşınmaz olup, tamamı borçlu adına kayıtlıdır. Bilirkişi raporuna göre; taşınmaz Yücekök caddesi ile İstasyon caddesinin kesişim noktasında konumludur. Büyükkırım Camiinin 60 metre kadar güney-batısında bulunmaktadır. Köşebaşı konumlu, dış cephesi kompozit kaplamalı, cam vitrin girişli, zemini seramik kaplamalı ve asma tavanlıdır. Turkcell Bayii işyeri olarak işletildiği görülmüştür. Gerek istasyon caddesine gerekse de Yücekök caddesine cepheli durumdadır. Yakın çevresi zemin katta işyerlerinin olduğu ticari potansiyeli yüksek bir yerdir. Tapuda yapılan araştırmalar neticesi onaylı mimari projesine ulaşılarak işyerinin yaklaşık 30 m2 net kullanım alanına sahip olduğu görülmüştür.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/916962/emlak/is-yeri-ve-ticari-isletme/ceyhan-buyukkirim-mah-de-30-m%C2%B2-dukkan-icradan-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor