524 m2 portakal bahçesi icradan satılıktır

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Mersin 1.İcra Dairesi tarafından Akdeniz’de 524 m2 portakal bahçesi ve üzerinde yer alan bina icradan satılıktır (hisse satış)

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO’LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Mersin İli, Akdeniz İlçesi, Karacailyas Mahallesi, 173 ada, 34nolu parselinde kayıtlı, 524,38 m2 yüzölçümlü, Portakal Bahçesi nitelikli taşınmazın, 175/288 hissesi borçlu adına kayıtlıdır. Taşınmaz Konum olarak, Toroslar Caddesinin yaklaşık 60 doğusunda Kışla caddesi üzerindeyer almaktadır PTT Karacailyas Şubesine yakın konumdadır. Ulaşım, Karacailyas mahallesine hizmet veren toplu ulaşım araçları ve özel araçlar ile kolaylıkla ulaşılabilmektedir. Altyapı hizmetlerinden yararlanmaktadır.Taşınmaz geometrik olarak dikdörtgen şeklinde, topoğrafik olarak düz yapıda olan parselin batısı ve güneyi yaklaşık 2,5 m yükseklikte briket ihata duvarı ile çevrilidir.Parsel içerisinde; Z+2 kat üzerine betonarme karkas olarak inşa edilmiş olan binanın bulunduğu görülmüştür. Ayrıca parselin girişe göre solda batı cephedeki istinat duvarına bitişik, yaklaşık 25 m2 lik demir profil iskeletli üzeri oluklu saç kaplı sundurma yer almaktadır. Bina ile ilgili olarak Akdeniz Belediyesinden ruhsat ve projesinin bulunmadığı bilgisi edinilmiştir. 

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/909816/emlak/bina-apartman/mersin-akdenizde-524-m%C2%B2-portakal-bahcesi-ve-uzerinde-yer-alan-bina-icradan-satiliktir-hisse-satis-

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor